Gode dager sammen med andre som forstår

«Hadde sett fram til å møte andre i samme situasjon som oss. Det var godt.»
Deltaker fra en av de tidligere samlingene.

LEVE og Viken senter arrangerer på nytt familiesamling for etterlatte etter selvmord helga 31. august – 3. september 2017. I år arrangeres samlingen på Tømmerneset Leirsted og det gjør at vi kan ta imot flere familier. Familier fra hele landet som har mistet noen i selvmord er velkommen til å delta.

Tømmerneset Leirsted ligger vakkert til ved Finnfjordvatnet i Sørreisa kommune og det er gode muligheter for uteaktiviteter – se https://tommerneset.no/. Vi har fått gode tilbakemeldinger fra tidligere deltakere på måten vi legger opp samlingene. Programmet består av en blanding av undervisning, aktiviteter og gruppesamlinger tilpasset de ulike aldersgruppene. Det sosiale fellesskapet er en viktig del av samlingen. Vi bruker både likepersoner og fagpersoner, og deler inn i barn, ungdom og voksengrupper.

Ønsker du mer informasjon om samlingen? Ta gjerne kontakt med: Janne-Monica A. Kaarigstad, Viken senter tlf. 77 18 99 00 Du kan også kontakte LEVE i det fylket du bor. Kurs- og veiledningsenheten Anne Kristin Sagmo Vikenveien 66, 9360 Bardu eller e-post: [email protected] www.vikensenter.no Tlf. 77 18 99

PÅMELDINGSFRIST: 27. juni 2017
For påmelding trykk her.

Tilbake