Arrangement på høstjevndøgn 22. september med fokus på psykisk helse

 

Foto: ÅPENHET er kanskje den viktigste LEVE verdi. Folk fortalte at det var synlig på mange hundre meters hold. Flere hundre, veldig mange unge, tok bilder av seg selv foran ÅPENHET.

 

Foto: Ved et bord kunne folk skrive på lapper. Skrive om hva de tenker på med ordet «ÅPENHET». Det var mange lapper som ble hengt opp i treet.

 

Foto: Artikkel om familien Guttelvik som stod i Vestfold avisene en februardag i 2016. Hver side i A2 størrelse, et skikkelig blikkfang. Tove og Bård stod ved den og fortalte folk om sin opplevelse.

 

Foto: LEVE gjengen fra Vestfold;
Janne, Tove, Bård, Gry, Ragnhild og Randi.
Bokstavene er skåret ut i isopor, 1,2m*0,6m og opplyst av fakler.
Alle var skjønt enige om at dette må gjentas.

 

På årets høstjevndøgn, fredag 22. september, skal vi minne hverandre om at mørketiden er en tid for å tenke litt ekstra på hverandre i vakre Vestfold. Høst og vinter i Norge er en tid hvor ekstra mange sliter med tanker som ensomhet, depresjon, angst med mer. Vi mener at det finnes mange lys i mørketiden og at vårt rike kultur- og organisasjonsliv kan bidra til å få folk bort fra negative tanker. Bli med på denne stemningsfulle vandringen og få med deg kulturelle glimt fra teater, kor, band, eventyrstund, visesang, gallerier, museer, korps med mer. [fra «Lys i mørket»s Facebook side]

 

I år var LEVE Vestfold med og hadde stand for første gang. Det var en tett strøm av folk som kom forbi ila. de timene arrangementet varte, anslagsvis to tusen. Ikke verst i en kommune med under tretti tusen innbyggere. Veldig mange stoppet opp og pratet med oss.

 

Foto: 28 fakler for 28 selvmord i Vestfold i 2015. Logoen er laget i kryssfiner, 1,2m * 1,9m. Det var mange unge par som hoppet inn i hjertet, kysset hverandre, og ble tatt bilde av.

 

 

 

Tilbake