Sommerhilsen fra LEVEs sekretariat

Kjære medlemmer, frivillige og andre besøkende på LEVEs hjemmesider Junimåned nærmer seg slutten, og sommer og ferietid er rett rundt hjørnet. Også i LEVEs sekretariat. Før vi ansatte går ut i ferie, vil vi gjerne få ønske dere alle en god og avslappende sommer, med dager som rommer både glede og sorg. I forbindelse med…

Publisert: 26. juni 2019

sommerhilsen2019

Kjære medlemmer, frivillige og andre besøkende på LEVEs hjemmesider

Junimåned nærmer seg slutten, og sommer og ferietid er rett rundt hjørnet. Også i LEVEs sekretariat. Før vi ansatte går ut i ferie, vil vi gjerne få ønske dere alle en god og avslappende sommer, med dager som rommer både glede og sorg.

I forbindelse med sekretariatets ferieavvikling, holdes kontoret sommerstengt deler av juli:

  • Sekretariatets telefon og e-post vil ikke være bemannet i perioden 10. – 28. juli.
  • LEVEs Facebook vil generere lite aktivitet i perioden 1. – 28. juli.

Vi ber også om at eventuelle postforsendelser til LEVE avventes til etter 28. juli, om mulig.

Om du er etterlatt eller berørt og trenger hjelp og støtte, kan du ringe ditt fylkeslags kontakttelefon. Det er også ferietid for våre frivillige, men flere telefoner er bemannet igjennom sommeren. Kontaktopplysninger finner du her på hjemmesiden, under fanen Medlemskap.

Om du sliter med selvmordstanker og trenger øyeblikkelig hjelp, kan du ringe:

Akutt hjelp: 113
Kirkens SOS: 22 40 00 40
Mental Helse: 116 123

Alle telefonene er døgnåpne. Kirkens SOS og Mental Helses hjelpetelefon er telefoner du kan benytte deg av om du ønsker å være anonym og trenger hjelp til å sortere tankene dine.

Ved akutt krisehjelp skal du ringe 113. Ønsker du å oppsøke din lokale legevakt, se oversikten over norske legevakter på legevakt-sidene. www.legevakten.no/Legevakt