Invitasjon til Pappanettverk

Du er kanskje en pappa som har opplevd det utenkelige ved å miste et barn i selvmord. I en slik situasjon stopper alt opp og man vet kanskje hverken ut eller inn. Det kan kanskje være en trøst at du ikke er alene, for vi er flere som vet mye om hvordan du har det. Vi har vært der selv. 

Gjennom det siste året har vi vært en liten gruppe menn som har møttes regelmessig. Det vi har felles er at vi alle har mistet barn i selvmord, og en erfaring vi har gjort oss er at å dele egne erfaringer i et felleskap med andre, kan være til stor hjelp. 

I et, på mange måter meningsløst mørke, kan nettopp det å møte andre som forstår, være et lite lyspunkt, som etterhvert kan vokse seg større. I dag har vi i dette nettverket kjent hverandre ett år, og vi har snakket om det å kunne dele av våre erfaringer på en måte som også hjelper andre. 

Novembertreff
Vi vil derfor invitere deg til et helt uformelt pappatreff, onsdag 27. november 2019 klokken 18, i sentrum av Oslo. Vi møtes i Akersgaten 45, 6 etasje, Oslo. Inngangen ligger i Grensen ved Kaffebrenneriet. Vi ordner kaffe, kanelboller og mineralvann. Og husk – du trenger ikke dele noe, eller forplikte deg til noe, om du ikke er klar for det. 

Meld deg på
Det eneste du må gjøre er å melde deg på innen 12.november 2019 ved å sende mail til: [email protected].  Dersom du har spørsmål, kan du gjerne ringe: Ørjan, 454 18 810 eller Jon, telefon 91707500.

Tanken er å etablere et Pappanettverk med regelmessige treff og også tilby deltakelse i en gruppe som møtes en gang i måneden for de som ønsker det. Tilbudet skjer i regi av organisasjonen LEVE og vil være gratis. Vi har knyttet til oss en psykolog som vil bistå i Pappanettverket.

Last ned invitasjon som PDF

Vi håper å se deg!

Med vennlig hilsen

Yngve, Jan, Leif, Ørjan, Per, Jon og Dag

 

Tilbake