Ønsker du å skrive om din sorg og ditt savn? LEVE Buskerud, Vestfold og Telemark tilbyr skrivekurs hvor du som etterlatt får tips om hvordan sette ord på det å miste sin nære i selvmord.

Kurset foregår lørdag 28. til søndag 29.november 2020!

 

Ikke alle etterlatte kjenner seg komfortable med å sitte i grupper eller på LEVE-treff å snakke om sorgen sin. Og blant dem som har utbytte av å snake med andre om sorg, kan det også finnes etterlatte som ønsker noe mer enn bare å snakke. Da er skriving som sorgbearbeiding et godt alternativ. Enten du skriver for deg selv eller har et ønske om å dele tekster med andre, så er dette skrivekurset et tilbud til deg.

Det å skrive er mye mer enn bare å skrive, det handler om å formulere alle tankene og følelsene og ikke minst minnene du bærer på, om å la dem bli til ord. Lær hvordan du kan skrive din historie, og hvordan du kan sette ord på tapet og sorgen.

Skrivekurset er ingen garanti for raske og lettvinte løsninger hva sorgen og savnet angår. Men målet for kurset er å øke bevisstheten om hva som kan skje når du skriver ned tanker og følelser, å lære mer om hvilke skrivetekniske grep det er lurt og ikke lurt å bruke, noe som kan bidra til at skrivingen vil fungere som virkemiddel i sorgbearbeidingen.

 

Kurset ledes av Kari Wille Rekdal. Hun har bl.a vært redaktør for LEVEStories.

 

Sted:

Røde Kors senteret på Eidene, Tjøme.

Oppstart m/lunsj lørdag kl 13:00

Avslutning søndag kl 13:00

 

Påmelding:

LEVE Buskerud: SMS til mobil 97 30 80 55

Frist for påmelding: 1.11. 20

Vennligst oppgi navn og eventuelle dietter/matallergier.

VELKOMMEN!

 

LEVE finansierer oppholdet og kursleder. Reiseutgifter må dekkes av egen lomme.

 

 

 

Tilbake