Vi ser med glede fram til årets landsmøte med påfølgende dagskonferanse, fredag 10. juni til mandag 13. juni på Scandic Stiklestad Hotell Verdal. Hotellet ligger vakkert til på historisk grunn og vil være utgangspunkt for både sosialt og faglig samvær.

LEVEs årlige landsmøte- og dagskonferansehelg oppleves ofte som et godt og givende fellesskap med andre som har erfart å miste en de er glad i ved selvmord. Enten du har vært med i LEVE over tid, eller om du nylig har mistet noen ved selvmord. Aksept, forståelse og gode samtaler står helt sentralt, i samspill med drøftinger av saker vi bryr oss om og som er viktige, både for organisasjonen, samfunn og enkeltmennesket.

Vertskapet i LEVE Nord-Trøndelag ønsker velkommen med et variert program gjennom hele helgen som starter fredag kveld med latter, alvor og trøndertapas. Lørdag får vi omvisning på historisk grunn og anledning til å se teaterstykket “Eg er vinden” basert på en roman Jon Fosse. Det hele avsluttes med LEVEs årlige dagskonferanse. Med årets tema – Selvmordsforebygging i et folkehelseperspektiv – vil vi sammen med fagpersoner lære mer om hvor vi står, og hvor vi bør gå videre i arbeidet med selvmordsforebygging.

Her melder du deg på

Program landsmøtet og dagskonferansen

Praktisk informasjon

Hotellet ligger på historisk grunn

 

 

Personalet ved Stiklestad hotell er klare for å ta oss vel i mot i juni. Foto: Stiklestad hotell

 

 

 

 

 

Tilbake