Årets landsmøte og dagskonferanse på Stiklestad – Når livet vender

LEVEs årlige landsmøte- og dagskonferansehelg oppleves ofte som et godt og givende fellesskap med andre som har erfart å miste en de er glad i ved selvmord. Enten du har vært med i LEVE over tid, eller om du nylig har mistet noen ved selvmord. Aksept, forståelse og gode samtaler står helt sentralt, i samspill…

Publisert: 01. april 2022

Header landsmøte. dagskonfernansen. Inspire.

LEVEs årlige landsmøte- og dagskonferansehelg oppleves ofte som et godt og givende fellesskap med andre som har erfart å miste en de er glad i ved selvmord. Enten du har vært med i LEVE over tid, eller om du nylig har mistet noen ved selvmord. Aksept, forståelse og gode samtaler står helt sentralt, i samspill med drøftinger av saker vi bryr oss om og som er viktige, både for organisasjonen, samfunn og enkeltmennesket.

Vertskapet i LEVE Nord-Trøndelag ønsker velkommen med et variert program gjennom hele helgen som starter fredag kveld med latter, alvor og trøndertapas. Lørdag får vi omvisning på historisk grunn og anledning til å se teaterstykket “Eg er vinden” basert på en roman Jon Fosse. Det hele avsluttes med LEVEs årlige dagskonferanse. Med årets tema – Selvmordsforebygging i et folkehelseperspektiv – vil vi sammen med fagpersoner lære mer om hvor vi står, og hvor vi bør gå videre i arbeidet med selvmordsforebygging.

Her melder du deg på

Program landsmøtet og dagskonferansen

Praktisk informasjon

Hotellet ligger på historisk grunn

 

 

Personalet ved Stiklestad hotell er klare for å ta oss vel i mot i juni. Foto: Stiklestad hotell