Nå er vi klar for åpent møte onsdag 12. april kl 18-20, Lilletorget 1 (bak Oslo Spektrum mot Grønland). Denne gang vil Tom Dønnem (en av oss) innlede. Tom vil ta utgangspunkt i spørsmålet: Er det vits i å treffe andre som har mistet sitt barn i selvmord?

Tom vil sette dette inn i et større perspektiv og se på paralleller til andre livsområder han kjenner fra sitt arbeid som kreftlege og forsker. Han vil også legge vekt på egenerfaring etter selv å ha mistet et barn i selvmord. Og han vil snakke om hvordan samvær med andre som har lignende tap kan ha en plass etter traumet og veien videre.
 
Som vanlig setter vi av tid til samtale og spørsmål. 
VELKOMMEN.
 
MERK: Det er ingen porttelefon i Lilletorget 1 så vi må møtes utenfor  inngangsdøren kl 18. Ta kontakt dersom du har spørsmål, kke finner frem eller ikke slipper inn.
 
For Pappanettverket AU
Jon 
Tlf 917 07 500
 
 
Om Pappanettverket

Du er kanskje en pappa som har opplevd det utenkelige ved å miste et barn i selvmord. I en slik situasjon stopper alt opp og man vet kanskje hverken ut eller inn. Det kan kanskje være en trøst at du ikke er alene, for vi er flere som vet mye om hvordan du har det. Vi har vært der selv. 

Gjennom det siste året har vi vært en liten gruppe menn som har møttes regelmessig. Det vi har felles er at vi alle har mistet barn i selvmord, og en erfaring vi har gjort oss er at å dele egne erfaringer i et felleskap med andre, kan være til stor hjelp. 

I et, på mange måter meningsløst mørke, kan nettopp det å møte andre som forstår, være et lite lyspunkt, som etterhvert kan vokse seg større. I dag har vi i dette nettverket kjent hverandre ett år, og vi har snakket om det å kunne dele av våre erfaringer på en måte som også hjelper andre. 

Coverbilde: Katie Moum, Unsplash

Tilbake