Onsdag 14 juni kl 19:30-21:00 inviterer Unge LEVE sammen med "Traumepsykologen" Marion Ørseng til webinar om traumer og traumereaksjoner etter selvmord.

Å miste noen brått og uventet i selvmord er som regel svært traumatisk, og mange etterlatte får traumereaksjoner, både umiddelbart og i perioden etter selvmordet.

Foredragsholder Marion Ørseng er psykologspesialist som de siste 10 årene har jobbet med traumer og mennesker i ulike faser av kriser og traumer. Hun er kjent på Instagram som @traumepsykologen hvor hun deler kunnskap og informasjon.

Webinaret finner sted på Zoom onsdag 14 juni kl 19:30-21:00. Det er gratis å delta og for alle unge etterlatte og berørte i alderen 15-35 år. Det er også for deg som pårørende til etterlatte. Det er mulighet til å stille spørsmål direkte til Marion og oss i Unge LEVE.

Påmelding finner du HER. 
Arrangementet finner du også på Facebook og Instagram kontoen til Unge LEVE.

 

Tilbake