Onsdag 31. mai 17:30 – 21:00

Vi flytter kaféen ut i det grønne, nærmere bestemt til Marum i Sandefjord.
Vi håper dere har lyst til å bli med på en tur til gapahuken/bålplassen i Marum. Fra parkeringen er det en enkel tur på grusvei i greit terreng. Vi vil sørge for litt godt til kaffen, fyr på bålet enten på bålplassen utenfor og/eller i gapahuken avhengig av været og mens du pakker tursekken med kaffe eller det du ønsker å spise og drikke forøvrig. Hvis noen ønsker å gå litt lengre, er det mulig å ta en ekstra runde i lysløypa mens resten holder liv i bålet.

Vi gleder oss til å møtes til hyggelig samvær og kaffeprat med likesinnede i nydelig vårvær.

Oppmøte: Parkeringsplassen ved punkt 15 på kartet klokken 17:30. Vi går i samlet tropp, men det er lett å finne frem hvis du kommer senere også.
Kjøreanvisning. Fra E18 tar du hovedavkjøringen til Sandefjord, fortsetter forbi byen, videre RV303 mot Larvik til du har passert Jotun og litt til, ta til høyre opp Soleveien, kryss Haneholmveien, og fortsett inn Marumveien på den andre siden. Følg denne til du når enden og fortsett et stykke til venstre. Etter et par hundre meter kommer du til en liten parkeringsplass på venstre side, med Golfbanen og en gård på høyre side.

Vel møtt!

Mvh. Arrangementskomitéen

 


Klikk på bildet for invitasjonen, her for invitasjonen som PDF og her for å gå til facebook arrangementet

 

Tilbake