Verdensdagen | Gå for å LEVE, landsdekkende arrangement
Tid: Lørdag 9. september 2023 kl. 10:30 – 23:45
Sted: Keiservarden, Rønvik kirke og Scandic Havet i Bodø

Mange av dere har sikkert fått med dere fra Facebook og andre kanaler at den landsdekkende aksjonene Gå for å LEVE, nå er en integrert del av LEVE. I forbindelse med markering av Verdensdagen for selvmordsforebygging, arrangerers det en egen tur i Bodø.

Flere fra styret vårt i Vestfold vil delta på dette arrangementet. Vi håper dette er noe flere kunne tenke seg å bli med på. Dette synes vi er fin anledning og møtearena for andre i samme situasjon, og styret i Vestfold har besluttet å bidra med noe støtte til reiseutgifter til sine medlemmer som ønsker å være med.

Det er fortsatt ikke for sent å melde seg på, men fristen for å melde seg på middagen går ut fredag 1. september. Ta kontakt med Hilde (917 20 150), ev. Bård (901 92 328) eller Anette (466 63 282) som er vår lokale Gå for å LEVE komité og selv skal delta dersom dette er av interesse eller du har praktiske spørsmål ang arrangementet.

Her er lenke direkte til arrangementet https://www.facebook.com/events/261224999613494 og påmeldingsskjemaet https://forms.gle/xcHB1tGTHp7fxBJ96.

Arrangementet er ett av LEVE Vestfolds Verdensdagsarrangementer

Klikk her for å gå til facebook arrangementet

Tilbake