Unge LEVE inviterer til webinar med Iren Johnsen ved senter for Krisepsykologi tirsdag 28. november kl 19.30-21.00 med tema om «Å miste en venn».

Vi ønsker å sette søkelys på venner som etterlatte og berørte etter selvmord. Hvordan møtes unge som opplever denne typen tap? Hva er det som kjennetegner å miste en venn? Hvordan påvirker det venner som er igjen, og resten av vennegruppen?

Iren Johnsen vil holde webinaret for oss. Hun er førsteamanuensis og har jobbet på senter for krisepsykologi ved universitetet i Bergen siden 2009. Hun har forsket mye på sorg og vanskelige dødsfall, og hvordan det preger ulike grupper etterlatte. Hun tok doktorgrad i 2016, som en del av et større prosjekt om etterlatte etter Utøya, der temaet var unge som mistet en nær venn. Siden det har hun interessert seg i denne gruppen, både unges sorg og spesielt sorg hos etterlatte venner. Hun har også undervist i temaet tidligere.

Webinaret er rettet mot unge etterlatte og berørte som har opplevd å miste en venn i selvmord, men det er åpent og gratis for alle som ønsker å delta.

Du kan melde deg på her; https://forms.gle/Qv96iHVc5qPTfTvV6

Tilbake