28-5nov-des2022

Tid: 19:00

Sted: Zahlkasserer Schaffs Plass 3

Café LEVE, mandag 5. desember 2022 kl. 19.00 Tema: Hvordan kan vi som likepersoner støtte hverandre Likepersonstilbudet er en av grunnstenene i LEVE. Café LEVE er et sted der vi kan se hverandre i øynene, og kjenne at vi bærer noe av den samme bagasjen. Her kan du komme om du er etterlatt eller berørt av selvmord, for kort eller lang tid siden. Denne dagen får vi besøk av Lisa Aareskjold. Hun har jobbet i LEVE sentralt en stund, og fra nyttår får hun ansvar for likepersonsvirksomheten vår. Lisa er selv etterlatt av selvmord. Vi legger opp til en samtale om vårt likepersonstilbud. Hva det er, og hvordan vi kan utvikle den framover. Som vanlig regner vi med å få en god samtale rundt bordene. Vi byr på førjulsstemning med kaffe, te og litt julesnacks. Omdu er etterlatt eller berørt er du hjertelig velkommen. Tagjerne med en venn.Vi har ingen påmelding, men hyggelig om du sender en sms til 997 19 388. Café LEVE finner sted på Frogner Seniorsenter (Shafteløkka) på Zahlkasserer Schaffs Plass 3 0267 Oslo. Huset ligger rett ved Frogner Plass hvor trikk 12 og 20-bussen stopper. Med vennlig hilsen Styret i LEVE Oslo

Likepersonstilbudet er en av grunnstenene i LEVE. Café LEVE er et sted der vi kan se hverandre i øynene, og kjenne at vi bærer noe av den samme bagasjen. Her kan du komme om du er etterlatt eller berørt av selvmord, for kort eller lang tid siden.

Denne dagen får vi besøk av Lisa Aareskjold. Hun har jobbet i LEVE sentralt en stund, og fra nyttår får hun ansvar for likepersonsvirksomheten vår. Lisa er selv etterlatt av selvmord.

Vi legger opp til en samtale om vårt likepersonstilbud. Hva det er, og hvordan vi kan utvikle den framover.

Som vanlig regner vi med å få en god samtale rundt bordene. Vi byr på førjulsstemning med kaffe, te og litt julesnacks. Omdu er etterlatt eller berørt er du hjertelig velkommen. Tagjerne med en venn.Vi har ingen påmelding, men hyggelig om du sender en sms til 997 19 388.

Café LEVE finner sted på Frogner Seniorsenter (Shafteløkka) på Zahlkasserer Schaffs Plass 3 0267 Oslo. Huset ligger rett ved Frogner Plass hvor trikk 12 og 20-bussen stopper.

Tilbake