18-18mar-feb2019

Tid: 17:00

Sted: Kulturhuset Danckert Krohn+ Se kart

Club LEVE skal være en fristed der etterlatte og berørte ved selvmord i alle aldre skal føle at de ikke er alene. Her skal du kunne være deg selv. I samtale med andre etterlatte og gjennom temaer vi tar opp kan du høre mer om det å være selvmordsetterlatt, sorg og sorgreaksjoner og hvordan å finne tilbake til livsglede og latter. Du treffer fagpersoner som du også kan ha en privat samtale med.

Program 18. mars:

 • Vi serverer en enkel varm middag kl. 17:00 til dem som ønsker
  – påmelding utbes innen torsdag 14.02. på https://www.cognitoforms.com/LEVEHordaland/PåmeldingTilMiddagVedClubLEVE
 • «Leven» med aktiviteter for barn og unge starter ca. kl. 17:30.
  Aktivitetene tilpasses alderen til barna.
 • Salongen åpner også kl. 17:30. Dette er plassen for de gode samtaler oss imellom og med fagpersoner eller sertifiserte likemenn.
 • Unge LEVE invitere alle ungdom og unge voksene til samtalegruppe fra klokken 17.30 til 19.00. Gruppen er åpen for alle unge etterlatte og krever ingen påmelding. Vi starter presis og lukker dørene når vi er i gang. Her kan du møte andre etterlatte og snakke om det som ellers kan være vanskelig, relatert til selvmordet og følelsene man har knyttet til denne hendelsen. Gruppen har faglig veiledning og flere kursede likemenn. Unge LEVE ønsker DEG velkommen!
 • Kl 19  får vi besøk av Solveig Kloppen.
  Vi skal se utdrag fra hennes TV-serie «Det jeg ikke fikk sagt». Så skal det bli en sofasamtale med henne, barna til søsteren Kathrine – Ida og Marie –  og Jon Schultz fra LEVEs sentralstyret. Det skal også bli tid til en felles diskusjonsrunde
Hertelig velkommen!

 

Tilbake