21oktober2019

Tid: 17:00

Sted: Kulturhuset Danckert Krohn+ Se kart

Club LEVE skal være en fristed der etterlatte og berørte ved selvmord i alle aldre skal føle at de ikke er alene. Her skal du kunne være deg selv. I samtale med andre etterlatte og gjennom temaer vi tar opp kan du høre mer om det å være selvmordsetterlatt, sorg og sorgreaksjoner og hvordan å finne tilbake til livsglede og latter. Du treffer fagpersoner som du også kan ha en privat samtale med.

Program 16. september:

Kl. 17
Vii serverer en enkel varm middag kl. 17:00 til dem som ønsker
(Påmelding utbes innen torsdag 17. oktober på https://www.cognitoforms.com/LEVEHordaland/PåmeldingTilMiddagVedClubLEVE

Kl. 17
«Leven» med aktiviteter for barn og unge starter.
Denne gangen blir det lek og spill.

Kl. 17:30
Unge LEVE invitere alle ungdom og unge voksene til samtalegruppe fra klokken 17.30 til 19.00. Gruppen er åpen for alle unge etterlatte og krever ingen påmelding. Vi starter presis og lukker dørene når vi er i gang. Her kan du møte andre etterlatte og snakke om det som ellers kan være vanskelig, relatert til selvmordet og følelsene man har knyttet til denne hendelsen. Gruppen har faglig veiledning og flere kursede likemenn. Unge LEVE ønsker DEG velkommen!

Kl. 19
I temagruppen skal vi snakke om hvem du kan fortelle hvordan du EGENTLIG har det.
Foreldre vil ofte skjerme sine barn og barn sine foreldre, ektefeller kan sørge forskjellig, og mange tror at de blir til en belastning når de snakker om tunge tanker og smerter.
Hvem er det lettest for deg å snakke med? Venner, familie eller personer du ikke kjenner så godt og ikke må ta hensyn til?


Hertelig velkommen!

 

Tilbake