16september2019

Tid: 17:00

Sted: Kulturhuset Danckert Krohn+ Se kart

Club LEVE skal være en fristed der etterlatte og berørte ved selvmord i alle aldre skal føle at de ikke er alene. Her skal du kunne være deg selv. I samtale med andre etterlatte og gjennom temaer vi tar opp kan du høre mer om det å være selvmordsetterlatt, sorg og sorgreaksjoner og hvordan å finne tilbake til livsglede og latter. Du treffer fagpersoner som du også kan ha en privat samtale med.

Program 16. september:

Kl. 17
Vii serverer en enkel varm middag kl. 17:00 til dem som ønsker
(Påmelding utbes innen torsdag 12. september på https://www.cognitoforms.com/LEVEHordaland/PåmeldingTilMiddagVedClubLEVE

Kl. 17
«Leven» med aktiviteter for barn og unge starter denne gangen en halv time tidligere enn vanlig. Barna skal ut av huset og spise Pizza på Peppes.

Kl. 17:30
Unge LEVE invitere alle ungdom og unge voksene til samtalegruppe fra klokken 17.30 til 19.00. Gruppen er åpen for alle unge etterlatte og krever ingen påmelding. Vi starter presis og lukker dørene når vi er i gang. Her kan du møte andre etterlatte og snakke om det som ellers kan være vanskelig, relatert til selvmordet og følelsene man har knyttet til denne hendelsen. Gruppen har faglig veiledning og flere kursede likemenn. Unge LEVE ønsker DEG velkommen!

Kl. 19
I temagruppen skal vi snakke om hva glede og lyse dager gjør med oss. Hva gjør det med deg? Og hvordan kan vi tillate oss å være lykkelig uten å få dårlig samvittighet? Del dine erfaringer med oss.


Hertelig velkommen!

 

Tilbake