10september2022

Tid: 17:00

Sted: Brattørkaia 14, 7010 Trondheim+ Se kart

Å skape håp gjennom handling

Foredrag og panelsamtale med Linn-Jeanethe Kyed, medforfatter av Rådebank

Konsert kl 20.30
Daniel Kvammen, Mustafa Hasan, Grim Pil, Kjartan Gaulfossen

Billetter kjøpes via Hoopla (200,- inkl. avg)

10.september er datoen for markering av «Verdensdagen for selvmordsforebygging” på verdensbasis. LEVE Sør-Trøndelag er ansvarlig for markeringen i denne delen av landet, og slår i år på stortromma med et stort arrangement på Rockheim, med en ekstra tanke og invitasjon til ungdommer.

Etter flere år med lite arrangementer og muligheter for å samles, er det mange som har kjent på ensomhet og lite håp. Gjennom vårt arrangement med temaet «Håp gjennom handling», skal vi sette fokus på selvmords-forebygging og viktigheten av å finne håp sammen. Vi har satt sammen et program med manusforfatteren Linn-Jeanethe Kyed, og artistene Daniel Kvammen, Mustafa Hasan, Grim Pil og Kjartan Gaulfossen.

Kvelden starter med et foredrag med selvmords-etterlatt og manusforfatter av storsuksessen «Rådebank», Linn-Jeanethe Kyed. Foredraget glir over i en panelsamtale ledet av ungdomskontakt i LEVE Sør-Trøndelag, Tore Hongshagen Kristoffersen, som sammen med Linn-Jeanethe og artistene Daniel Kvammen, Grim Pil og Mustafa Hasan skal ha en personlig samtale med hovedtemaet som bakteppe. Kvelden med en magisk konsertopplevelse med de fire nevnte artistene!

Kirkens SOS, RVTS Midt, VIVAT selvmordsforebygging, ROS (rådgivning om spiseforstyrrelser) og LEVE Sør-Trøndelag har i tillegg stands i konsertområdet.

Aldersgrense: er du under 18 år må du være i følge med en voksen/verge. Billettene koster 200 kroner (inkl. avgift), og billettene får du kjøpt via Hoopla. Arrangementet gjennomføres med støtte fra Trondheim kommune og er tilgjengelig for bevegelseshemmede. Alle som har ledsagerbevis for funksjonshemmede og som kjøper billett til ordinær pris, får gratis billett for sin ledsager.

 

Mer om artistene og foredragsholderen:

Linn-Jeanethe Kyed er en norsk dramatiker og manusforfatter bosatt i Oslo. Hun er kjent for å ha skrevet manus til flere norske filmer og TV-serier, men er nok mest aktuell og kjent for NRK-suksessen, «Rådebank». TV-serien inneholder er skrevet ut fra mange egenopplevde situasjoner etter at Kyeds far tok sitt eget liv, og er en rå og ekte skildring av selvmordproblematikk og psykisk (u)helse.

Daniel Kvammen er en singer/songwriter fra Geilo. Han har raskt blitt en folkekjær og kjent artist for mange aldersgrupper med sin musikk på dialekt og sine ærlige tekster. Han stiller på «En LEVEnde festival» med full setliste og band!

Mustafa Hasan er en ung, fremadstormende og samfunnsengasjert artist fra Asker. Han er også kjent gjennom sin lange kamp for å få bli i Norge, og seieren i rettssaken som førte til at han endelig kunne fokusere på å bygge sitt eget liv og sin artistkarriere.

Grim Pil er en artist som representerer det kunst i sin pureste form skal -og burde gjøre, og han gjør det på et vis at det treffer akkurat der det skal.

Kjartan Gaulfossen er oppvokst i Trondheim og Gauldalen. Siden 2015 har han gitt ut en rekke album og EPer i samarbeid med bl.a. Ol´Burger beats og Erlend Smithee.

Tilbake