15juni2019

Tid: 12:00

Sted: Kvila+ Se kart

Den 15. juni inviterer vi dere til familiedag på Kvila Røde kors hytte i Blomsterdalen. Vi satser vi på strålende vær og har forberedt mange spennende aktiviteter for barn i alle aldre. På Kvila er det kun plass til 30 personer, så det blir første mann til mølla. --- På grunn av familiedagen utgår Leven - aktivitetstilbudet for barn - på neste Club LEVE mandag 17. juni. Da skal vi voksne / nesten voksne se filmen "Blindsone". Invitasjonen kommer snart. ---

 

Programmet

 • Meld deg på snarest mulig på og senest innen onsdag 12. juni
  https://www.cognitoforms.com/LEVEHordaland/Kvilafamiliedag
  slik at vi har en oversikt på hvor mange vi blir.
  Som sagt gjelder første mann til mølla.

 • Vi stiller med felles transport fra Jernbanetorget i Bergen sentrum.Her møtes vi klokken 12:00, og kjører senest 12:15. Planen er at vi skal være på plass på Kvila klokken 13:00.
 • Her blir vi tatt i mot av frivillige fra Røde Kors, som skal være med å aktivere barna. De vil ha mulighet til å kjøre båt, padle kajakk og leke i fjæren. Dersom været tillater det, så er det også mulighet for å bade! Ta derfor med tilstrekkelig med klær etter vær forholdene.
 • Fra klokken 14:00 starter vi med felles grilling. Lag en nistepakke med det du har lyst å spise og drikke. Ta gjerne med litt mer for å dele med andre.
 • Vi avslutter på Kvila kl 17:00 og kjører tilbake til startpunktet. Jernbanetorget.

Dersom noen ønsker å kjøre selv er dette helt greit, men da kryss vennligst av for det i påmeldingskjemaet. Det er meget begrenset med parkering ved Kvila, så prøv å samkjør med hverandre. Adressen er : Grimseidveien 330 i Rådal.

 

Hertelig velkommen!

 

Tilbake