1april2019

Tid: 19:00

Sted: Frogner seniorsenter, Zahlkasserer Schafts Plass, Oslo, Norge+ Se kart

"Å være sammen om å finne et språk for lidelsen før- og etter selvmordet".

KARI & ANITA

Hjertelig velkommen til ny mandagskveld 1.april

Når: 1. april, 2019, kl 19:00.
Hvor: Frogner Seniorsenter • Zahlkasserer Schafts Plass 3, 0267
Oslo Holdeplass: Frogner Plass

“Å være sammen om å finne et språk for lidelsen før- og etter selvmordet”.
Hvordan finne et språk for lidelsen, for det er det det handler om. At man mangler et språk for å formidle, uttrykke lidelse på, enten som suicidal eller som etterlatt. Det er altså ikke lidelsens språk man skal forsøke å forstå, men finne et språk å forklare lidelsen på.

Vi får denne kvelden besøk av Kari Wille Rekdal og Anita Elvegaard.
Kari Wille Rekdal kjenner vi godt i LEVE. Hun har vært nest-leder i LEVE i flere år. Er sjefsredaktør i LEVEstories og er også selvmordsetterlatt og har bidratt med utrolig mye i LEVE.
Anita Elvegaard er klinisk spesialist i psykiatrisk sykepleie. Hun har mastergrad i profesjonsetikk og er doktergrads-student ved Abo akademi i omsorgsvitenskap med temaet selvmordsforebygg ing i et lidelsesperspektiv. Studien hennes er motivert av erfaringer med pasienter nær ved å begå selvmord og søker forståelse for den lidelse som den enkelte står i.

Etter hennes innlegg vil det bli en samtale mellom henne og Kari Rekdal. Vi er sikker på at dette vil bli en fin samtale.

Cafe LEVE er et sted hvor du kan treffe andre med til-svarende erfaring som deg selv. Hvor det å dele samtaler kan kjennes godt, og vi kan finne gjensidig støtte og forståelse. Cafe Leve er et sted hvor etterlatte og fagfolk kan møtes. Ta gjerne med en venn eller familiemedlem på Cafe LEVE. De som står deg nær setter pris på å bli involvert.

Vi serverer deg kaffe, te, kaker og frukt. Møtet er gratis og dere er hjertelig velkommen. Hilsen fra oss i Styret i LEVE Oslo.
www.leve.no
LEVE NORGE: St. Olavs Plass 2, 0165 Oslo.
UNGE LEVE: www.leve.no. – Se også Facebook: Unge Leve

Tenkt på å begynne i sorggruppe? Sjekk ut: www.fransiskushjelpen.no

Tilbake