15juni2019

Tid: 12:00

Sted: Blaafarveværket i Modum+ Se kart

Leve Buskerud arrangerer sommertreff på Blaafarveværket i Modum

Leve Buskerud arrangerer sommertreff på Blaafarveværket i Modum lørdag 15. juni kl. 12 – 16. Kjøretid med bil fra Drammen er ca. 35 minutter. Vi treffes på gressmatta v. benkene nede ved Simoa. Ta gjerne med noe å sitte på samt noe å spise, så spanderer vi kaffe/te.

Vi ser frem til å treffe dere i hyggelige omgivelser.

 

Informasjon om Blaafarveværket

Blaafarveværket og Koboltgruvene er kunst, kultur og industrihistorie, med guidede gruveturer, tilrettelagte kulturstier, kunstutstillinger, spennende butikker, hyggelige spisesteder og Barnas bondegård. Opplevelser for hele familien i naturskjønne historiske omgivelser ved Haugfossen og på Koboltgruvene. Vår hovedsesong er fra mai-september. I tillegg har vi åpent på Koboltgruvene i høstferien og førjulsåpent på Blaafarveværket i tre uker i november-desember.

Blaafarveværket ligger i Åmot i Modum kommune – kun 35 min fra Drammen og 1 time fra Oslo. Fra Larvik beregner du i underkant av 2 timers kjøring. Følg skilting fra rv 35 til Blaafarveværket, ca. 4 km.
Koboltgruvene ligger 8 km fra Blaafarveværket. Det er skiltet til Koboltgruvene fra Blaafarveværket. Enkleste adkomst direkte til Koboltgruvene er fra riksvei 280, skiltet fra Sysle, herfra ca. 7 km.

 

Tilbake