5september2018

Tid: 17:45

Sted: Trondheim kino, sal Prinsen 2+ Se kart

LEVE - Landsforeningen for etterlatte ved selvmord inviterer til spesialevisning av filmen BLINDSONE i Trondheim i samarbeid med RVTS Midt. BLINDSONE er regissert av skuespiller Tuva Novotny. Leder i LEVE Oslo, Monica Smith, har bidratt ved lesing av manus.

BLINDSONE handler om en vanlig ung jente som gjennomfører en selvmordhandling, og om foreldrenes sjokk, sorg og fortvilelse. Det spesielle med BLINDSONE er at den er filmet i ett eneste opptak, uten klipp. Forsterket av formidable skuespillerprestasjoner, bidrar dette til en rystende og virkelighetsnær film. BLINDSONE kan oppleves spesielt sterk for mennesker som er berørt av selvmord. LEVE ønsker derfor å vise filmen både for sine medlemmer og andre som ønsker å se filmen innenfor gode, ivaretakende rammer, med muligheter for samtale i etterkant.

Pris kr. 80,-. NB: Det er innslipp fra kl. 17.45, med velkommen av LEVE kl. 17.50 og visning fra kl. 17.55. Det er derfor viktig at publikum er der i tide til innslipp.

Billetter kan kjøpes her.

Etter filmen har LEVE fått mulighet til å sette av 30 minutter til samtaler med likemenn fra LEVE Sør-Trøndelag og representanter fra RVTS Midt, samt fra Kirkens SOS og VIVAT – om behov blant publikum. L

 

 

 

 

Tilbake