5september2018

Tid: 16:45

Sted: Gimle kino+ Se kart

LEVE - Landsforeningen for etterlatte ved selvmord inviterer til spesialevisning av filmen BLINDSONE i Oslo i samarbeid med Mental Helse. BLINDSONE er regissert av skuespiller Tuva Novotny. Leder i LEVE Oslo, Monica Smith, har bidratt ved lesing av manus.

BLINDSONE handler om en vanlig ung jente som gjennomfører en selvmordhandling, og om foreldrenes sjokk, sorg og fortvilelse. Det spesielle med BLINDSONE er at den er filmet i ett eneste opptak, uten klipp. Forsterket av formidable skuespillerprestasjoner, bidrar dette til en rystende og virkelighetsnær film. BLINDSONE kan oppleves spesielt sterk for mennesker som er berørt av selvmord. LEVE ønsker derfor å vise filmen både for sine medlemmer og andre som ønsker å se filmen innenfor gode, ivaretakende rammer, med muligheter for samtale i etterkant.

Pris kr. 70,-. NB: Innslipp starter kl. 16.45. LEVE ønsker velkommen kl. 17, og visning starter kl. 17.05.

Etter filmen har vi først en panelsamtale med regissør Tuva Novotny, selvmordsetterlatt og leder i LEVE Oslo, Monica Smith, og daglig leder av hjelpetelefonen i Mental Helse, Aslaug Timland Dale. Deretter åpnes det for enkeltsamtaler med paneldeltakere, frivillige og likemenn i LEVE, om man har behov. Arrangementet i salen avsluttes 19:45.

Billetter kan bestilles her

 

Tilbake