20-22oktober2023

Tid: 17:00

Sted: Quality Airport Hotel Gardermoen, Lokevegen, Jessheim, Norge+ Se kart

LEVE har gleden av å ønske deg velkommen til vår workshop for nye og eksisterende sorggruppeledere. Denne helgen vil være fylt med verdifulle diskusjoner og faglig input.

Nederst på denne siden finner du lenken til påmelding. Før du går videre, er det viktig at du tar deg tid til å lese følgende informasjon:

PRAKTISK INFORMASJON
Hvem kan melde seg på kurset for sorggruppeledere? Dette kurset er designet for både nye og erfarne sorggruppeledere som ønsker å starte eller forbedre sine sorggrupper. Ofte opplever vi at oppstarten kan være utfordrende, og dette kurset gir deg verktøyene du trenger. Hvis du allerede har erfaring som sorggruppeleder, er du også velkommen for faglig oppdatering. Til de som synes det er vanskelig å starte sorggrupper, oppfordrer vi deg også til å ta med den fagpersonen du ønsker å ha sorggrupper med. Dette for å hjelpe deg med å komme i gang eller forbedre eksisterende grupper.

Er det noen personlige kriterier for deltakelse? Før du melder deg på, ber vi deg kontakte fylkeslagets styre slik at de er klar over din deltakelse på kurset.

LEVEs kursholdere

Knut Andersen: Han jobber ved VID høyskole med ansvar for undervisning innen sorgstøttearbeid. Han jobber også og har lang erfaring ved «Sorgbehandling ved Akershus Universitetssykehus» og har omfattende erfaring som gruppeterapeut, samt undervisning i mange år. De siste årene har han vært involvert i sorgstøttearbeid i Ukraina gjennom et prosjekt støttet av Utenriksdepartementet.

Ole Hafell: En teolog, diakon og veileder som har arbeidet innen sorgstøtte for barn, ungdom og voksne i over 15 år. De siste fire årene har han viet seg fulltid til «UngSorg Vestfold».

Aksel Øhrn: En teolog og diakon i Den norske kirken med lang erfaring innen sorggrupper, spesielt med mennesker som har opplevd tap som følge av selvmord. Jobber også ved «Bykirken Strømsø»

Lisa Aareskjold: Fag- og frivillighetskonsulent i LEVE, og din kontaktperson under kurset.

Ta kontakt på tlf: 926 33 769 eller [email protected].

Dette dekker LEVE for deltakerne
LEVE dekker kostnader for overnatting fra fredag til søndag, reise til og fra Gardermoen, samt måltider i henhold til programmet.

Reise: Alle deltakere må selv bestille reisen til Gardermoen og beholde kvitteringer for å få refundert kostnadene etter kurset. Du vil motta LEVEs refusjonsskjema under kurshelgen. Vi oppfordrer deltakerne til å velge den mest økonomiske reisemåten og ikke bestille reisen før du har mottatt en bekreftelse på deltakelse via e-post etter påmeldingsfristens utløp den 11 september.

KONTAKTINFORMASJON
Sted: Quality Airport Hotel Gardermoen, Lokevegen 7, 2067 Jessheim.
Dato: Fredag 20. oktober til søndag 22. oktober 2023.
Tidspunkt: Fra kl. 17.00 på fredag til kl. 14.00 på søndag.
Shuttlebuss: Det er tilgjengelig shuttlebuss fra Gardermoen til hotellet.

PÅMELDING

Påmeldingsfristen for sorggruppelederkurset er 11. september 2023. Hver deltaker må melde seg på individuelt. Du vil motta en bekreftelses-e-post etter at påmeldingsfristen har utløpt for å bekrefte din deltakelse. Påmeldingen er bindende.

Her er lenken til påmeldingsskjemaet:

Velkommen!

Tilbake