10juni2020

Tid: 19:00

Sted: Tjømegaten 1c, Tønsberg+ Se kart

Velkommen til et nytt hyggelig og uformelt treff med Unge LEVE onsdag 10. juni kl. 19-21.

Vi vil gjerne treffe deg som er mellom 14-35 år og som er etterlatt/berørt av selvmord. Våre treff er en trygg arena der du kan møte andre som også har mistet noen ved selvmord og som kan relatere til hva du står i eller har gått gjennom. Alle som ønsker å delta er velkomne og det spiller ingen rolle hvem eller når du har mistet noen.

MERK: Har du vært utenlands, hatt symptomer innen de siste 14 dager eller vært i kontakt med noen som har fått påvist korona/hatt symptomer, må du vente til treffet neste måned.

Tema: Det er ikke bestemt et tema for månedens treff, men vi vil snakke om hvordan vi har det nå og tanker/erfaringer vi har gjort oss i det siste. De som ønsker å dele kan gjøre dette, men dette er ikke et krav. Man kan være med uten å fortelle noe om seg selv eller sin situasjon.

Første gang? Har du ikke deltatt før og lurer på hva du kan forvente, send gjerne en melding eller ring til ansvarlig for Unge LEVE i Vestfold, Veronica Poer på 93 81 80 70

Hvor: Vi møtes kl. 19.00 i lokalene til Frivilligsentralen i Tønsberg. Adressen er Tjømegaten 1 C. (Det tar ca. 1/2 minutt å gå fra Tønsberg Torg)

Det blir en enkel og korona-vennlig servering 🙂

Link til arrangementet på Facebook: https://www.facebook.com/events/255142638890996/

Gjestelisten er skjult av hensyn til deltakerne.

Tilbake