10september2020

Tid: 19:00

Sted: Litteraturhuset i Skien / Live-stream+ Se kart

Velkommen til markeringen av Verdensdagen for selvmordsforebygging i Skien! Arrangementet blir også strømmet.

PROGRAM FOR KVELDEN:
* Appell ved Ap-politiker og kommunestyremedlem Odin A. Bohmann.
* Skuespiller og dramatiker Ingvild Hogstad fremfører utdrag fra en teatertekst med foreløpig arbeidstittel ‘Broren min’, som skal bli en forestilling om det å være en etterlatt når noen som står deg nær velger å avslutte livet.
* Prosalong: Mammaen til Sivert
Natt til torsdag 9. februar 2017 rammes Tove Irene Langsveen av sitt livs mareritt: Sønnen Sivert tar sitt eget liv. I boka ‘Hvor er lyset om vinteren?’ setter hun ord på sine erfaringer og deler sønnens egne tekster med leseren.
Møt en forfatter som har skrevet en viktig og lindrende bok om tabuer og skam rundt ensomhet, og om at vi alle må forsøke å strekke frem en hånd til dem som er langt nede. Velkommen til en samtale som kan trøste og hjelpe.
Samtaleleder er Anne Spånem.
Arr. går av stabelen i Peer Gynt-salen
Dørene åpnes kl. 18.30
Gratis inngang.
Arr. i samarbeid med LEVE – Landsforeningen for etterlatte etter selvmord, Veiledningssenter for pårørende, Kirkens SOS Telemark, Mental Helse Hjelpetelefonen, Senter mot incest og seksuelle overgrep i Telemark, Skien kommune – Helse og velferd, FRI Vestfold og Telemark og støttes av Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening.
SMITTEVERN
Det er begrenset antall plasser på våre arrangement, så det skal være trygt for alle og god plass. Alle som deltar må ha billett, så vi har kontroll på hvem som deltok ved eventuell smittesporing.
– Hold deg hjemme ved luftveissymptomer eller om du sitter i karantene.
– Husk å holde minst 1 meters avstand til andre lånere og til våre medarbeidere.
– Praktiser god hånd- og hostehygiene.

Tilbake