Laster Arrangementer

Rogaland | LEVE

Gå for å LEVE (Sandnes, Ganddal)

Bli med å GÅ med den selvmordsforebyggende aksjonen "GÅ for å LEVE" på onsdager. Lett tur, passer for alle.
Lysende skilt i mørket hvor det står Gå for å LEVE"

Oppmøtested

Oppmøtested er parkeringen til Prix butikken ved Stokkalandsvannet kl 18.00. Vi går rundt Stokkalandsvannet som tar ca 1 time. Påmelding er ikke nødvendig, og det stilles ingen krav til gjentatte oppmøter. Alle, uavhengig av alder, kjønn og etnisk bakgrunn, kan komme når det passer.

Delt byrde, er halv byrde

Ved spørsmål, kontakt aksjonsleder Ole Johan Rosenstrøm på telefon 99 111 006.

Om Gå for å LEVE

GÅ FOR Å LEVE er en aksjon for alle som strever med sorg, selvmordstanker, psykisk eller fysisk sykdom, eller på annen måte ønsker å vise solidaritet med selvmordsforebygging. Initiativet har flere elementer:
1. Fysisk aktivitet – GÅ – fører til bedre fysisk og psykisk helse.
2. GÅ mentalt inn for å overleve og overvinne selvmordstanker og unngå et potensielt selvmord.
3. GÅ sammen i samtale eller stillhet. Det vil bidra til å øke forståelsen av å se, spørre og lytte til våre medmennesker.
GÅ FOR Å LEVE ønsker i tillegg å skape et samfunnsengasjement rundt regjeringens handlingsplan om nullvisjon for selvmord.

Aksjonen her på Ganddal er et samarbeid mellom LEVE – Landsforeningen for etterlatte ved selvmord, og MannsForum Rogaland.

Les mer om MannsForum, og deres likepersoner tlf. 33 33 70 00. MannsForum vil alltid ha med en likeperson som du kan snakke med om utfordringer du har i livet.

Les mer om Går for å LEVE

Detaljer for aktiviteten

Dato og tid

20. mars | 18:00 - 19:00