Unge LEVE er ungdomsavdelingen i LEVE. Vi er partipolitisk uavhengig og medlemsbasert, for og med unge etterlatte og berørte ved selvmord, hovedsakelig mellom 16 – 35 år. Vår «grunntanke» er at ingen skal måtte stå alene i sorgen.

Hva gjør vi?

Vi arrangerer årlige samlinger, lokale treff, markeringer/lysmarkeringer (f.eks. i forbindelse med verdensdagen for selvmordsforebyggende arbeid), og kommer med uttalelser der det er relevant.

Hva vil vi?

Vi vil at alle som ønsker og trenger det skal ha et fellesskap.

En arena for unge berørte ved selvmord

Det primære for Unge LEVE er at ingen skal være nødt til å stå alene i sorgen.

Unge LEVE er et fellesskap, hvor unge berørte kan oppleve samhold og et «pusterom», i og med at alle deltar med lignende forutsetninger. Unge LEVE ønsker å være en inkluderende organisasjon. Det er imidlertid ikke en «psykologtjeneste».

Ønsker du å støtte Unge LEVE?

Det er flere måter å støtte Unge LEVEs arbeid for unge etterlatte og berørte ved selvmord. Vi setter stor pris på alle bidrag.

Unge LEVEs kontonummer: 3000 49 02331

Unge LEVE på Vipps: #658416

Innsamlingsaksjon på Facebook

På “LEVE – Landsforeningen for etterlatte” sin Facebook-side, kan man opprette en innsamlingsaksjon. Hvis du ønsker at innsamlingen skal gå til Unge LEVE, sender du oss en melding med ditt navn og en screenshot av den ferdige innsamlingen.

Minnegaver
LEVE er registrert hos Adstate, det mest brukte systemet for minnegaver ved gravferd. Gjennom Adstate er det bl.a også mulig å opprette en minneside, der besøkende vise sin omtanke ved å tenne lys, skrive minneord eller laste opp et bilde.

Et gavebevis sendes automatisk til giveren, basert på den informasjon som er lagt inn i systemet. Begravelsesbyrået og pårørende vil også få tilgang til dette. Ønsker du at vite med om Adstate og hvilke tjenester som er tilgjengelig, ta kontakt med ditt begravelsesbyrå. Les mer om Adstate her.