Lillebrors minne- stiftelsen med omsorg for etterlatte inviterer til en kveld med ekte historier som rører en langt inn i sjelen.
Ved å høre disse sterke historiene får man en god forståelse av hvordan det er å miste noen i selvmord, hvordan det er å egentlig ikke skulle ha et langt liv, om å finne drømmene og oppfylle målene sine.
Det hjelper mange å dele sin historie, og det er også godt for andre å høres andres historie, kanskje man ikke føler seg så alene.
Det er alltid godt å kunne se lysene til de som går foran, det gir håp.
Det blir innlegg av
  • Fardin Roostami – «Du er hos meg, bare så du vet det». Han forteller om hvordan det var å vokse opp med en storesøster som tok livet sitt før han ble født.
  • Mariann Lizette Radich – «Kjærlighetens pris». I sitt innlegg forteller hun om sin prosess med sorgen som både følgesvenn og fiende, etter at mannen hennes døde av selvmord.
  • Lykke 14 år – Hun snakker om hvordan det er «Å leve med en pappa i himmelen»
  • Thor Christian Fjeldet – «En blomstrende historie». Thor Christian snakker om hvordan det etter sykdom og motgang fortsatt er mulig å følge drømmene sine og at selv det minste målet kan bli den største suksess.
Ute tenner vi 610 lys for de 610 menneskene som døde av selvmord i 2022. Vi minnes alle vi har mistet i kveld. ❤
Det serveres kaffe og vafler, samt musikalske innslag av dyktige Lykke, Kate Guldbrandsen og Terje Fjeldvig.
Det er fri inngang.
Ønsker du mer info, se vår facebook- eller nettside www.lillebrorsminne.no eller kontakt oss på [email protected]
V E L K O M M E N