I anledning verdensdagen for selvmordsforebygging ønsker LEVE Oslo i år å ha et ekstra fokus på de unge og på mer forståelse av tiden etter man mister noen. Derfor ønsker vi å invitere medlemmer av LEVE med fokus på de under 36 år samt deres venner og bekjente. Vi viser forestillingen “Sørgelige Greier” og har etterpå en sosial samling med bevertning, mingling, og litt opplegg på scenen. Representanter fra styret i LEVE Oslo og likepersoner vil være til stede.
Praktisk; Bøler Kirke, tirsdag 12. september kl. 19.15. Forestillingen starter presis kl. 19.30. Avslutning ca kl. 22. 
 
Man kan ta T-banen til Bøler og gå i 4 minutter til Bøler Kirke. 
 
Bøler Kirke som arrangementssted er et godt og åpent sted å være og har ikke noe med religionstilhørighet å gjøre. Vi oppfordrer alle til å komme. 
 
Billetter; LEVE medlemmer vippser kr 100,-  i døren når de kommer. Andre kan bestille billetter på forhånd eller velge å kjøpe billett i døren, for disse er billettprisen kr 215,- Forhåndsbestill her.
Litt om teaterstykket – som forøvrig har skuespillere også fra Unge LEVEs egne rekker 😊

Tre damer tropper opp på selvutviklingskurset «Og så videre». De har mistet en som stod dem nær i selvmord. Nå skal de forsøke å komme seg videre i livet, hva nå enn det betyr. Lettere sagt enn gjort. 

I Norge tar mellom 500 og 700 mennesker livet sitt i året, og ca. ti ganger så mange forsøker. Samtidig er selvmord fortsatt et av vår tds siste tabuer. Tross medias økende fokus på problematikken, opplever mange berørte at det ikke er rom for å snakke om selvmord, og mange som trenger hjelp får ikke den hjelpen før det er for sent. 

“Sørgelige greier” er en nær og ærlig, humoristisk og alvorlig, vakker og vond forestilling om de som er igjen, om de som skal leve videre. Et lite bidrag inn mot økt åpenhet rundt et komplisert og muligens forsømt tema. På scenen står skuespillere som selv er etterlatte, og Knut Reiersrud spiller sjelfull blues gjennom forestillingen, til trøst og ettertanke. 

Velkommen!