I år ønsker Numedalsrussen 2020 å støtte forebygging av selvmord og støtte til etterlatte og berørte ved selvmord i sin innsamlingsaksjon. Selvmord berører individer og et helt samfunn og du kan vise din støtte ved å bidra i vår innsamlingsaksjon.

Når det kommer til grunnlaget for årets aksjon, ønsket Numedalsrussen å støtte noe nært og noe viktig. Da forslaget om å støtte LEVE kom opp var det et enstemmig ja, og det ble begynnelsen på et fantastisk samarbeid med LEVE. Et viktig punkt for oss var at pengene skulle gå til både de etterlatte etter selvmord, men ikke minst forebygging for fremtiden.

Numedalsrussen 2020

Alt for mange fantastiske og uferdige liv går tapt på grunn av selvmord. Derfor bestemte Numedalsrussen seg for å bli med på et prosjekt som støtter utgivelsen av en bok om selvmord. Boken består av tekster fra etterlatte og berørte ved selvmord og mennesker som tidligere har forsøkt å ta sitt eget liv – og fagpersoner, samfunnsstemmer (som også har mistet noen i selvmord) og politikere. Boken vil være med på å hjelpe dem som føler at livet ikke har noen utvei, til å se at det alltid finnes hjelp. Selvmord er dessverre noe som påvirker veldig mange og vi i Numedalsrussen ønsker å spre informasjon slik at etterlatte ved selvmord eller alle andre får vite at det er organisasjoner de kan kontakte dersom de har en tøff tid, sier initiativtakere fra Numedalsrussen til LEVE.

Alle kan være med å støtte denne aksjonen, ved å donere penger til via LEVEs vipps #44115 eller til LEVEs kontonummer: 2801 51 69526. Merk betalingen med “Numedalsaksjonen”. 

 

Følg Numedalsrussen på Facebook