Denne personvernerklæringen gjør rede for hvilke personopplysninger LEVE samler inn, i hvilken sammenheng disse samles inn og håndteringen av disse. Personopplysningene samles inn for å utøve våre tjenester overfor samarbeidspartnere, publikum og andre vi jobber med.

Behandlingsansvarlig i organisasjonen er generalsekretær om ikke oppgaver er delegert. Henvendelser for innsyn, retting eller sletting av personopplysninger kan gjøres til sekretariatet, e-post: [email protected] eller tlf. +47 22 36 17 00.

E-post

Du kan sende e-post til oss, men husk at alle virksomheter er sårbare for datatyveri. Du bør derfor ikke sende sensitivt innhold per e-post. Om vi mottar en slik e-post, behandler vi e-posten i henhold til innhold og sletter den straks.

Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å kartlegge besøkende og deres bruk. Dette gjør vi for å tilpasse og gjøre nettstedet mest mulig relevant for deg som besøkende. Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger. Du kan selv forhindre at informasjonskapsler blir lagret på datamaskinen din ved å endre innstillinger i nettleseren. Her kan du administrere informasjonskapsler:

https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/

Påmelding kurs og arrangementer

Via LEVEs nettside og våre nyhetsbrev er det mulig å melde seg på arrangement. I tilknytning til dette samler vi informasjon som navn og kontaktopplysninger i tillegg til allergier og behov for tilretteleggelse. Disse personopplysningene blir ikke brukt til andre formål enn å administrere arrangementet. Personopplysningene vil slettes etter endt arrangement. Vi innhenter egne samtykker for å kartlegge interesse og ønske om å motta invitasjon til nye arrangementer.

LEVE på Facebook

LEVE har aktiv konto på Facebook. De som administrerer kontoene har taushetsplikt og sørger for gode passordrutiner. Henvendelser på våre sosiale medier overvåkes og modereres i arbeidstiden. Husk at videre deling på sosiale medier kan spre sensitivt innhold. Tenk derfor over hva du deler av personopplysninger på sosiale medier.

Nyhetsbrev

For at vi skal kunne sende deg nyhetsbrev må du registrere din e-post adresse hos oss. Denne lagres i en egen database, deles ikke med andre og e-post adressen slettes når den ikke lengre er i bruk.