LEVE Akershus inviterer

Kjære dere.. Med så stor mediedekning rundt på det å ta livet sitt som vi har opplevd de siste ukene er det naturlig at dette kjennes langt inn i hjertet for oss som har opplevd det vi har opplevd.  Vi håper dere har mennesker rundt dere som ser dere og at dere kan ta vare…

Publisert: 07. januar 2020

dark-2563512_1280

Kjære dere..

Med så stor mediedekning rundt på det å ta livet sitt som vi har opplevd de siste ukene er det naturlig at dette kjennes langt inn i hjertet for oss som har opplevd det vi har opplevd.  Vi håper dere har mennesker rundt dere som ser dere og at dere kan ta vare på hverandre.

Vi tenker også at det nettopp derfor kan være godt å treffes for å rusle en tur i Lillestrøm 6/1 og prate.  Møt opp ved The Hammering Man, bak politihuset i Lillestrøm – ned mot elven- kl. 18.  Dere vil finne oss med hvite LEVE t- skjorter eller refleksvester.

Onsdag 8/1 er dagen for LEVEtreff i Sandvika. Denne dagen er det en markering i Oslo; #ingenflereåmiste på Eidsvolls plass foran Stortinget kl. 18.  Markeringen er i regi av «Psyktærlig» og Helsesista og LEVE skal ha et innlegg mot slutten av markeringen. Vi velger å flytte vårt arrangement dit og møtes kl. 1745 på hjørnet mot Stortinget i krysset mellom Stortingsgata og Roald Amundsensgt.  Vi fra LEVE Akershus vil ha hvite LEVE T-skjorter eller refleksvester på oss.  Vi håper å se deg der.

Har du spørsmål eller ønsker å snakke med noen kan du svare på denne mailen. Vår telefon er ikke operativ på dagtid, men det er mulig å legge igjen beskjed slik at vi kan ringe opp igjen senere.

Varme tanker og ønske om det beste for dere alle i det nye året fra oss i LEVE Akershus.