Akershus

LEVE Akershus

Vi har LEVE treff i Steinhuset i Sandvika og i Langhus kirke i Langhus, Gå for å LEVE-gruppe i Lillestrøm, og vi tilbyr likepersonssamtaler for deg som har mistet i selvmord og trenger noen å prate med.

20 lys tent for å minnes de man har mistet til selvmord i Akershus

Om LEVE Akershus

Vi i LEVE kjenner og forstår smerten du står i som etterlatt. Både i den akutte og sjokkartede tiden rett etter hendelsen og fram til begravelsen, og i de påfølgende dagene, månedene og årene med sorg og savn etter den du mistet. Vi vet også at noen etterlatte kan oppleve at reaksjonene og smerten kommer først en god stund etter at selvmordet har skjedd. Uansett hvordan din situasjon er så er du alltid velkommen til oss.

Vi ønsker å bruke vår erfaring som etterlatte til støtte og nytte for andre i samme situasjon. Vi har taushetsplikt, og du kan være trygg på at det du forteller oss ikke blir fortalt videre.

Besøk LEVE Akershus på Facebook

Vi har en lukket gruppe på Facebook som heter LEVEtreff Akershus.

Kontakt oss

Støtt LEVE Akershus

vipps-rgb-black

Vipps LEVE Akershus

#832370

Kontonummer

1503 46 16016

Trenger du noen å snakke med?

Likepersonstjenesten er et tilbud til deg som har mistet noen ved selvmord, som er medlem i LEVE og som ønsker å snakke med noen som har egen erfaring. En likeperson er selv etterlatt, bidrar som frivillig i LEVE og er kurset i å gjennomføre slike likepersonssamtaler. En likepersonssamtale kan foregå fysisk eller digitalt/på telefon.

To personer sitter ved et bord, holder hender, viser omsorg. Vi ser kun hendene og en kaffekopp.

Styret

Christine Hanssen Bartnes

Styremedlem

EB Marchand

Styremedlem

Reidun Foss-Pedersen

Styremedlem

Anett Hansen

Styremedlem

Marianne Borgen

Styremedlem

Monica Skaarud

Varamedlem