Oppland

LEVE Oppland

har Café LEVE i Fagernes, Lillehammer og Gjøvik. Vi tilbyr likepersonssamtaler for deg som har mistet i selvmord og trenger noen å prate med.

En sten som det står LEVE Oppland på, med en ring av tente lys rundt

Om LEVE Oppland

Vi i LEVE kjenner og forstår smerten du står i som etterlatt i den akutte og sjokkartede tiden rett etter hendelsen og fram til begravelsen. Og i de påfølgende dagene, månedene og årene med sorg og savn etter den du mistet. Vi vet også at noen etterlatte kan oppleve at reaksjonene og smerten kommer først en god stund etter at selvmordet har skjedd. Uansett hvordan din situasjon er så er du alltid velkommen til oss - ta gjerne med deg en venn hvis du føler for det.

Vi ønsker å bruke vår erfaring som etterlatte til støtte og nytte for andre i samme situasjon. Vi har taushetsplikt, og du kan være trygg på at det du forteller ikke blir fortalt videre.

Besøk LEVE Oppland på Facebook

LEVE Oppland har egen Facebook gruppe. Vi har også en egen gruppe for medlemmer Leve Oppland. Følg med på det som skjer og bli med i fellesskapet:

Kontakt oss

Telefon

Vi som betjener telefonen, er frivillige. Telefonen er derfor ikke betjent hele døgnet. Legg igjen en beskjed eller skriv en sms, så vil vi ringe deg tilbake.

Støtt LEVE Oppland

vipps-rgb-black

Vipps LEVE

#591872

Kontonummer

2050 09 31796

Trenger du noen å snakke med?

Likepersontjenesten er et tilbud til deg som har mistet noen ved selvmord og som ønsker å snakke med noen som har egen erfaring. En likeperson er selv etterlatt, bidrar som frivillig i LEVE og er kurset i å gjennomføre slike likepersonssamtaler. En likepersonssamtale kan foregå fysisk eller digitalt/på telefon. Ta kontakt med LEVE Opplands likepersonkoordinator:

To personer sitter ved et bord, holder hender, viser omsorg. Vi ser kun hendene og en kaffekopp.

Målet vårt er å bygge et fellesskap for oss som har mistet noen ved selvmord, være et kontaktpunkt og skape et miljø som oppleves trygt.

Styret

Inger Holden

Leder, etterlatt

913 19 834

[email protected]

Jorunn Midtskogen

Sekretær, etterlatt

Bjørg Christophersen Lie

Kasserer, etterlatt

Mauritz Lie

Styremedlem, etterlatt

Roar Nyholt

Styremedlem, etterlatt

Birgit Westlie

Styremedlem, etterlatt

Mai Stine Lysbakken

Varamedlem, etterlatt

Willy Smedhaugen

Varamedlem, etterlatt