Sør-Trøndelag

LEVE i Sør-Trøndelag

Vi tilbyr likepersonsamtaler og samtaler, sorgsøtte i gruppe for deg som har mistet noen i selvmord og trenger noen å prate med. Vi har Gå for å LEVE grupper. Vi hjelper bedrifter, foreninger og alle foretak med forebyggende arbeid.

375761376_620330480251089_5618912688850844364_n

Om LEVE Sør-Trøndelag

Vi i LEVE kjenner og forstår smerten du står i som etterlatt. I den akutte og sjokkartede tiden rett etter hendelsen og fram til begravelsen. Og i de påfølgende dagene, månedene og årene med sorg og savn etter den du mistet. Vi vet også at noen etterlatte kan oppleve at reaksjonene og smerten kommer først en god stund etter at selvmordet har skjedd. Uansett hvordan din situasjon er så er du alltid velkommen til oss.

Vi ønsker å bruke vår erfaring som etterlatte til støtte og nytte for andre i samme situasjon. Vi har taushetsplikt, og du kan være trygg på at det du forteller oss ikke blir fortalt videre.

Besøk LEVE Sør-Trøndelag på Facebook

LEVE-Trøndelag har sin egen facebookgruppe. Følg med på det som skjer og bli med i fellesskapet:

Kontakt oss

Telefon

Vi som betjener telefonen, er frivillige. Telefonen er derfor ikke betjent hele døgnet. Legg igjen en beskjed eller skriv en sms, så vil vi ringe deg tilbake. Vi vil svare deg innen 24 timer.

Hvis du opplever et akutt behov for å snakke med noen så anbefaler vi å ta kontakt med 113 eller Kirkens SOS på telefon 22 40 00 40

Støtt LEVE Sør-Trøndelag

vipps-rgb-black

Vipps LEVE

#613084

Kontonummer

4333 51 52795

Trenger du noen å snakke med?

Likepersonstjenesten er et tilbud til deg som har mistet noen ved selvmord, er medlem i LEVE og som ønsker å snakke med noen som har egen erfaring. En likeperson er selv etterlatt, bidrar som frivillig i LEVE og er kurset i å gjennomføre slike likepersonssamtaler. En likepersonssamtale kan foregå fysisk eller digitalt/på telefon.

Vi vil svare deg innen 24 timer. Hvis du opplever et akutt behov for å snakke med noen så anbefaler vi å ta kontakt med 113 eller Kirkens SOS på telefon 22 40 00 40.

To personer sitter ved et bord, holder hender, viser omsorg. Vi ser kun hendene og en kaffekopp.

Målet vårt er å bygge et fellesskap for oss som har mistet noen ved selvmord, være et kontaktpunkt og skape et miljø som oppleves trygt.

Styret

Ole-Birger Svendsgaard

Leder og LEVE ambassadør

Tone Berg

Sekretær, webmaster, media/PR

Asle Gauteplass

Kasserer og fokus på forebygging

Mia Helene Langslet Krafft

Ungdomskontakt og oppfølging av samtaletilbud

Jostein Berg

Oppfølging av forebyggende arbeid

Carmen Kofoed

Styremedlem

Elin Harriet Holm

Varamedlem