Østfold

LEVE Østfold

Vi har kafétreff, Gå for å LEVE-gruppe og vi tilbyr likepersonssamtaler for deg som har mistet i selvmord og trenger noen å prate med.

Et rosetog med mennesker går over bro i Fredrikstad for å sette fokus på selvmord

Om LEVE Østfold

Vi i LEVE kjenner og forstår smerten du står i som etterlatt. I den akutte og sjokkartede tiden rett etter hendelsen og fram til begravelsen. Og i de påfølgende dagene, månedene og årene med sorg og savn etter den du mistet. Vi vet også at noen etterlatte kan oppleve at reaksjonene og smerten kommer først en god stund etter at selvmordet har skjedd. Uansett hvordan din situasjon er så er du alltid velkommen til oss.

Vi ønsker å bruke vår erfaring som etterlatte til støtte og nytte for andre i samme situasjon. Vi har taushetsplikt, og du kan være trygg på at det du forteller oss ikke blir fortalt videre.

Kafé LEVE er et tilbud til alle etterlatte i Østfold. Der vil du som etterlatt eller berørt treffe andre som har opplevd selvmord. Mange synes det er godt å treffe andre som har opplevd det samme som en selv. Vi har et spesielt bånd og forståelse for hva andre selvmordsetterlatte går igjennom, som ikke andre så lett kan forstå.

Vi snakker og koser oss sammen, her er uformell hygge, med enkel mat og drikke. Noen ganger har vi gjester, som snakker om relevante temaer. Man må ikke være medlem for å komme på kafeen. Ønsker du ikke å gå alene, ta gjerne med en venn. Alt er gratis.

Besøk LEVE Østfold på Facebook

LEVE Østfold har sin egen Facebook gruppe. Her kan du følge med på det som skjer i og rundt LEVE Østfold.

Kontakt oss

Vi som betjener e-posten er frivillige og er derfor ikke betjent hele døgnet. Legg igjen en beskjed så tar vi kontakt med deg.

Støtt LEVE Østfold

vipps-rgb-black

Vipps LEVE Østfold

#88164

grasrotandelen_svart

Grasrotandelen

Leve Østfold

Kontonummer

1105 25 76670

Trenger du noen å snakke med?

Likepersonstjenesten er et tilbud til deg som har mistet noen ved selvmord, er medlem i LEVE og som ønsker å snakke med noen som har egen erfaring. En likeperson er selv etterlatt, bidrar som frivillig i LEVE og er kurset i å gjennomføre slike likepersonssamtaler. En likepersonssamtale kan foregå fysisk eller digitalt/på telefon.

To personer sitter ved et bord, holder hender, viser omsorg. Vi ser kun hendene og en kaffekopp.

Målet vårt er å bygge et fellesskap for oss som har mistet noen ved selvmord, være et kontaktpunkt og skape et miljø som oppleves trygt.

Styret

Janne Gundersen

Fylkesleder

[email protected]

 

Olav Erik Kolstad

Kasserer

Britt Mari Smerkerud

Sekretær

Elisabeth Radich

Styrerepresentant

Frode Stensby

Styrerepresentant

Jeanette Sørlie Ekaas

Varamedlem