Troms

LEVE i Troms

Vi har LEVE-treff og vi tilbyr likepersonssamtaler for deg som har mistet i selvmord og trenger noen å prate med.

thumbnail_Bilde 3-kopi

Om LEVE Troms

Styret i LEVE Troms består av selvmordsetterlatte. To har mistet barn, to har mistet ektefeller, tre har mistet søsken. Vi ønsker å bruke vår erfaring til støtte og nytte for andre i samme situasjon.

Når et kjært menneske dør etter å ha tatt sitt eget liv, kan det virke som om tiden plutselig stopper opp for oss som står igjen. Dagene fortsetter likevel å komme. Følelser kastes rundt, det er mye å håndtere og vi stiller spørsmål vi aldri vil få svar på. Som etterlatt kan en reagere med både fortvilelse, gråt, sinne, latter og avmakt. En kan oppleve fysisk smerte, dårlig matlyst, søvnvansker, utmattelse, hjertebank, ujevn pust osv. En kan også reagere med nummenhet, noen ganger kan en til og med reagere med lettelse. Reaksjonene er normale og kjente for oss som har måttet gått samme vei tidligere. Mange av oss har fått profesjonell hjelp for å håndtere sorgen, og for å finne tilbake til et meningsfullt og godt liv.

Noen etterlatte opplever akutt reaksjon etter dødsfallet, for andre kan det gå både måneder og år før sorgen treffer. Uansett hvordan situasjonen din er så er du alltid velkommen til oss. Vi har taushetsplikt, og du kan være trygg på at det du forteller oss ikke blir fortalt videre.

Besøk LEVE Troms på Facebook

LEVE Troms har sin egen Facebook gruppe. Følg med på det som skjer og bli med i fellesskapet.

Kontakt oss

Telefon

E-post

[email protected]

 

LEVE Nord-Troms (lokallag)
[email protected]

Vi som betjener e-posten og telefonen er frivillige. De er derfor ikke betjent hele døgnet. Legg igjen en beskjed eller skriv en sms, så vil vi komme tilbake til deg.

Støtt LEVE Troms

vipps-rgb-black

Vipps LEVE Troms

#774781

grasrotandelen_svart

Grasrotandelen

LEVE Troms

Kontonummer

4760 17 39735

Trenger du noen å snakke med?

Likepersonstjenesten er et tilbud til deg som har mistet noen ved selvmord og som ønsker å snakke med noen som har egen erfaring. En likeperson er selv etterlatt, bidrar som frivillig i LEVE og er kurset i å gjennomføre slike likepersonssamtaler. En likepersonssamtale kan foregå fysisk eller digitalt/på telefon.

To personer sitter ved et bord, holder hender, viser omsorg. Vi ser kun hendene og en kaffekopp.

Målet vårt er å bygge et fellesskap for oss som har mistet noen ved selvmord, være et kontaktpunkt og skape et miljø som oppleves trygt.

Styret

Kurt Holterman

Nestleder

Vivi Fredriksen

Økonomiansvarlig

Inghild Sivertsen

Styremedlem

Inger-Lise Sand

Styremedlem

Lise Kristensen

Varamedlem

Tiril B. Bårdlund

Varamedlem

Henrik Stangnes

Ungdomskontakt