Møre og Romsdal

LEVE Møre og Romsdal

Vi har LEVE Møteplassen, som er en uformell møteplass for etterlatte og berørte av selvmord. Vi tilbyr også likepersonssamtaler og sorggruppe etter behov.

Fire personer ser ut mot solnedgange mens de holder rundt skulderene på hverande. Illustrerer håp og fellesskap.

Om LEVE Møre og Romsdal

Vi i LEVE kjenner og forstår smerten du står i som etterlatt. I den akutte og sjokkartede tiden rett etter hendelsen og fram til begravelsen. Og i de påfølgende dagene, månedene og årene med sorg og savn etter den du mistet. Vi vet også at noen etterlatte kan oppleve at reaksjonene og smerten kommer først en god stund etter at selvmordet har skjedd. Uansett hvordan din situasjon er så er du alltid velkommen til oss.

Alle fra Møre og Romsdal som melder seg inn i LEVE blir automatisk medlem av fylkeslaget og vil dermed få fortløpende informasjon om aktivitetene både på landsbasis og i fylket.

Vi ønsker å bruke vår erfaring som etterlatte til støtte og nytte for andre i samme situasjon. Vi har taushetsplikt, og du kan være trygg på at det du forteller oss ikke blir fortalt videre.

Besøk LEVE Møre og Romsdal på Facebook

LEVE Møre og Romsdal har sin egen Facebook gruppe. Bli med for fellesskap og for å følge med på det som skjer.

Kontakt oss

Telefon

Vi som betjener telefonen, er frivillige. Telefonen er derfor ikke betjent hele døgnet. Legg igjen en beskjed eller skriv en sms, så vil vi ringe deg tilbake.

Støtt LEVE Møre og Romsdal

grasrotandelen_svart

Grasrotandelen

LEVE Møre og Romsdal

Kontonummer

3910 16 71562

Trenger du noen å snakke med?

Likepersontjenesten er et tilbud til deg som har mistet noen ved selvmord og som ønsker å snakke med noen som har egen erfaring. En likeperson er selv etterlatt, bidrar som frivillig i LEVE og er kurset i å gjennomføre slike likepersonssamtaler. En likepersonssamtale kan foregå fysisk eller digitalt/på telefon.

To personer sitter ved et bord, holder hender, viser omsorg. Vi ser kun hendene og en kaffekopp.

Målet vårt er å bygge et fellesskap for oss som har mistet noen ved selvmord, være et kontaktpunkt og skape et miljø som oppleves trygt.

Styret

Ragnhild Opskar

Sigvart Johansen

Nestleder

Anette Nybø Megard

Sekretær

Martine Storvik

Styremedlem/Ungdomskontakt

Tove Pilskog

Varamedlem