Vil du vite mer om LEVE Møre og Romsdal og arbeidet vårt, eller trenger du noen å snakke med?

Kontakttelefon: 915 19 816 - E-post: [email protected]

Åpenhet om selvmord kan være smertefullt. Det kan likevel være en stor lettelse å snakke om det med andre mennesker. Vi som betjener kontakttelefonen, er selv etterlatte ved selvmord. Vi ønsker å bruke vår erfaring til støtte og nytte for andre i samme situasjon. Vi har taushetsplikt, og du kan være trygg på at det du forteller oss ikke blir fortalt videre.

Vi som betjener telefonen, er frivillige. Telefonen er derfor ikke betjent hele døgnet. Legg igjen en beskjed eller skriv en sms, så vil vi ringe deg tilbake.

Kontakttelefonen er ikke en krisetelefon. Ved krise og øyeblikkelig behov for hjelp:

Akutt nødhjelp 113
Kirkens SOS 22 40 00 40
Mental Helses hjelpetelefon 116 123

Ønsker du å bli en del av LEVE, motta en medlemspakke og bli kontaktet av LEVE Møre og Romsdal:

Bli medlem

Møteplassen

Dette er et uformelt møtested for deg som har opplevd å miste noen i selvmord. Her kan du snakke med mennesker som har opplevd det samme som deg. Du kan også velge bare å være til stede. Vi stiller ingen krav.

Noen ganger inviterer vi fagfolk og andre gjester som vi mener har noe å bidra med. Er det emner du ønsker å ta opp, tar vi gjerne imot ideer. Vi serverer kaffe og litt å bite i.

Ålesund Frivillighetsentralen, Kirkegata 33. Siste torsdag i hver måned, kl 19.00.
Leder: Ragnhild Opskar, tlf. 915 19 816,
e-post: [email protected]

Molde
Denne møteplassen er for Nordmøre og Romsdal.
Vi møtes på Trøndergård skole- og ressurssenter, Nøisomhedsveien 10, Molde. Vi møtes første onsdagen i hver måned kl. 19.00-21.00.

Kontaktpersoner:

Håvard Harstad, tlf 951 73 372 / [email protected]

Wenche Sørbye telefon 932 65 217 / [email protected]

Likeperson

Ønsker du å komme i dialog med en likeperson, ta kontakt med fylkeslederen: [email protected]. En likeperson i LEVE har selv opplevd å miste noen og ønsker å være til hjelp for dem som nylig har opplevd det samme. Likepersoner har gjennomgått et kurs i likepersonsarbeid og har støtte av en fagveileder.

Sorggrupper

LEVE Møre og Romsdal samarbeider med andre for å danne sorggrupper for etterlatte ved selvmord. Vi er mange som har fått hjelp av slike grupper. Ta kontakt på sms/ring til leder for sorgruppen i Ålesund, Ragnhild Opskar, tlf 915 19 816 for mer informasjon.

Velkommen til LEVE Møre og Romsdal

Alle fra Møre og Romsdal som melder seg inn i LEVE, blir automatisk medlem av fylkeslaget og vil dermed få fortløpende informasjon om aktivitetene både på landsbasis og i fylket.

Informasjon og beredskap lokalt

LEVE Møre og Romsdal arbeider for at de kommunale kriseteamene automatisk blir koblet inn når noen har tatt sitt eget liv. Vi ønsker også at alle som blir rammet av selvmord i sin nærhet, får kjennskap til LEVE og får tilbud om kontakt med andre etterlatte.

 

Foto: Matija Fabijan / DNT

Fylkesleder: Ragnhild Opskar
Tlf: 915 19 816,
E-post: [email protected] 
[email protected]

Nestleder: Sigvart Johansen
Tlf 980 66 333
E-post: [email protected]

Regnskapsfører: Gunn E. Olsen
Sekretær: Anette Nybø Megard
Styremedlem/Ungdomskontakt: Martine Storvik

Vara: Tove Pilskog