Agder

LEVE i Agder

Vi ønsker gamle og nye medlemmer velkommen til LEVE Agder. Har du mistet noen som står deg nær i selvmord, har faglig interesse eller bare lyst til å treffe oss, er du velkommen til våre kaffetreff.

Et bord med mer enn 20 kubbelys som brenne til minne om de som har mistet livet i selvmord.

Om LEVE Agder

Vi i LEVE kjenner og forstår smerten du står i som etterlatt. I den akutte og sjokkartede tiden rett etter hendelsen og fram til begravelsen. Og i de påfølgende dagene, månedene og årene med sorg og savn etter den du mistet. Vi vet også at noen etterlatte kan oppleve at reaksjonene og smerten kommer først en god stund etter at selvmordet har skjedd. Uansett hvordan din situasjon er så er du alltid velkommen til oss.

Vi ønsker å bruke vår erfaring som etterlatte til støtte og nytte for andre i samme situasjon. Vi har taushetsplikt, og du kan være trygg på at det du forteller oss ikke blir fortalt videre.

Besøk LEVE Agder på Facebook

LEVE Agder har sin egen Facebook-gruppe. Bli med og hold deg oppdatert på det som skjer.

Kontakt oss

Telefon

Vi som betjener telefonen, er frivillige. Telefonen er derfor ikke betjent hele døgnet. Legg igjen en beskjed eller skriv en sms, så vil vi ringe deg tilbake.

Støtt LEVE Agder

vipps-rgb-black

Vipps LEVE Agder

#657922

grasrotandelen_svart

Grasrotandelen

LEVE Agder

Kontonummer

1506 58 86429

Trenger du noen å snakke med?

Vi tilbyr samtaler med etterlatte og berørte etter et selvmord. Disse kaller vi for likepersoner. Likepersoner har selv mistet noen i selvmord, har kurs i likepersonsarbeid og har støtte av en fagveileder. En likepersonssamtale kan foregå fysisk eller digitalt/på telefon. Ta kontakt med LEVE Agders likepersonkoordinator for å komme i kontakt med noen i nærheten av der du bor:

To personer sitter ved et bord, holder hender, viser omsorg. Vi ser kun hendene og en kaffekopp.

Målet vårt er å bygge et fellesskap for oss som har mistet noen ved selvmord, være et kontaktpunkt og skape et miljø som oppleves trygt.

Styret

Malene Tvede Andersen

Styreleder og webansvarlig

+47 48 92 00 81

[email protected]

Silje Vanessa Samuelsen

Nestleder

Monja Synnøve Paulsen

Ungdomskontakt og webansvarlig

Elin Christensen

Styremedlem og likepersonkoordinator

Vanessa Poblete

Styremedlem

Roy Tømte

Varamedlem

Nicolai Hervik

Varamedlem