Vil du vite mer om LEVE Agder og arbeidet vårt, eller trenger du noen å snakke med?

Kontakttelefon: 473 92 019 - E-post: [email protected]

Åpenhet om selvmord kan være smertefullt. Det kan likevel være en stor lettelse å snakke om det med andre mennesker. Vi som betjener kontakttelefonen er selv etterlatte ved selvmord. Vi ønsker å bruke vår erfaring til støtte og nytte for andre i samme situasjon. Vi har taushetsplikt og du kan være trygg på at det du forteller oss ikke blir fortalt videre.

Vi som betjener telefonen er frivillige. Telefonen er derfor ikke betjent hele døgnet. Legg igjen en beskjed eller skriv en sms, så vil vi ringe deg tilbake.

Kontakttelefonen er ikke en krisetelefon. Ved krise og øyeblikkelig behov for hjelp:

Akutt nødhjelp 113
Kirkens SOS 22 40 00 40
Mental Helses hjelpetelefon 116 123

Ønsker du å bli en del av LEVE, motta en medlemspakke og bli kontaktet av LEVE Agder:

Bli medlem

Samtalegrupper
Vi vil minne om at det finnes samtalegrupper for etterlatte ved selvmord.
Kontakt Per Emanuelsen som jobber i Kristiansand kommune,
telefon 977 19 173.

Likemann
LEVE tilbyr samtaler med etterlatte og berørte ved selvmord i nærheten av der du bor. Vi kaller disse for likemenn. Likemenn har gjennomgått et kurs i likemannsarbeid, og har støtte av en fagveileder. Ta kontakt med ditt fylkeslag eller LEVE sentralt om du ønsker å komme i kontakt med en likemann.

Kafétreff
Møtene holdes Bymisjonens lokaler i Kristiansand, tirsdager fra kl 19.00 til 21.00. Se annonser i Fædrelandsvennen lørdag uken før.

Vi ønsker at så mange som mulig kommer innom de kveldene på fiskebrygga der Bymisjonens lokaler ligger. Medlemmer eller ikke – ALLE er velkommen! Kjenner du noen som du tror vil ha utbytte av å treffe noen andre i samme situasjon? Ta initiativ og be din venn eller familiemedlem med på brygga en av disse kveldene. På våre treff er det svært uformell stemning.

De fine lokalene vi er så privilegert å få låne av Kirkens bymisjon er godt egnet til slike treff. Det er en kaféavdeling for samtale og evt. forelesning. I en annen del av lokalet er det et intimt og koselig lite kapell hvor det er anledning for de som vil, å trekke seg tilbake for en stille stund, eller for å tenne et lys.

 

Bli frivillig?

Send en e-post til [email protected]

 

Foto: Ellen Anker Storset

Vi ønsker gamle og nye medlemmer velkommen til LEVE Agder.

Har du mistet noen som står deg nær i selvmord, har faglig interesse eller bare lyst til å treffe oss, er du velkommen til våre kafétreff. Ta gjerne kontakt med oss på telefon.

Kom i kontakt med styret til Agder fylkeslag:


Styreleder: 
Stig Frode Lie,
tlf: 473 92 019, e-post: [email protected]
Nestleder: Jan Helge Messel
Forretningsfører (sekretær/kasserer): Erling Steen
Styremedlem: Helge Sørvang
Styremedlem: Knut Aston Eikrem

 

 

 

Foto: Ellen Anker Storset