Vil du vite mer om LEVE Agder og arbeidet vårt, eller trenger du noen å snakke med?

Kontakttelefon: 414 15 109 - E-post: [email protected]

Åpenhet om selvmord kan være smertefullt. Det kan likevel være en stor lettelse å snakke om det med andre mennesker. Vi som betjener kontakttelefonen er selv etterlatte ved selvmord. Vi ønsker å bruke vår erfaring til støtte og nytte for andre i samme situasjon. Vi har taushetsplikt og du kan være trygg på at det du forteller oss ikke blir fortalt videre.

Vi som betjener telefonen er frivillige. Telefonen er derfor ikke betjent hele døgnet. Legg igjen en beskjed eller skriv en sms, så vil vi ringe deg tilbake.

Kontakttelefonen er ikke en krisetelefon. Ved krise og øyeblikkelig behov for hjelp:

Akutt nødhjelp 113
Kirkens SOS 22 40 00 40
Mental Helses hjelpetelefon 116 123

Ønsker du å bli en del av LEVE, motta en medlemspakke og bli kontaktet av LEVE Agder:

Bli medlem

Likeperson
LEVE tilbyr samtaler med etterlatte og berørte ved selvmord i nærheten av der du bor. Vi kaller disse for likepersoner. Likepersoner har gjennomgått et kurs i likepersonsarbeid, og har støtte av en fagveileder. Ta kontakt med ditt fylkeslag eller LEVE sentralt om du ønsker å komme i kontakt med en likeperson.

Kafétreff
Treffene holdes en gang i måneden, tirsdager fra kl. 19.00 til 21.00, annenhver gang i Bymisjonens lokaler i Kristiansand og i lokalene til Freedom Hunters i Arendal. Treffene annonseres her: facebook.com/leveagder/

Medlemmer eller ikke – ALLE er velkommen! Kjenner du noen som du tror vil ha utbytte av å treffe noen andre i samme situasjon? Ta initiativ og be din venn eller familiemedlem med en av disse kveldene. På våre treff er det svært uformell stemning.

Lokalene vi er så privilegert å få låne av Kirkens bymisjon i Kristiansand er godt egnet til slike treff. Det er en kaféavdeling for samtale og evt. forelesning. I en annen del av lokalet er det et intimt og koselig lite kapell hvor det er anledning for de som vil, å trekke seg tilbake for en stille stund, eller for å tenne et lys.

Freedom Hunters HD MC i Arendal er en klubb som har høyt fokus på veldedighet og psykisk helse, de stiller derfor sine lokaler til gratis disposisjon for oss. På Freedom Hunters er det mulighet for skjermede enkeltsamtaler og behagelige sofaer for felles hygge, du vil også finne et rom med biljard og et retro flipperspill som begge er gratis.

Vel møtt ☕️

Bli frivillig?

Send en e-post til [email protected]

 

Foto: Ellen Anker Storset

Vi ønsker gamle og nye medlemmer velkommen til LEVE Agder.

Har du mistet noen som står deg nær i selvmord, har faglig interesse eller bare lyst til å treffe oss, er du velkommen til våre kafétreff. Ta gjerne kontakt med oss på telefon.

Kom i kontakt med styret til Agder fylkeslag:


Styreleder: 
Jan Helge Yannis Messell,
Mobil:  41415109  |    E-post: [email protected]

Nestleder: Anne Killingmo

Kasserer: Stig Frode Lie

Sekretær og ungdomskontakt: Renate Hesthag

Styremedlem: Heidi Kristin Messell

Styremedlem: Kenny Haugen

Styremedlem: Egil Andre Olsen

 

Varamedlem: Helge Sørvaag

Varamedlem: Even Buflaten Fossnes

Varamedlem: Marion Astrid Messel

 

 

 

Foto: Ellen Anker Storset