Vil du vite mer om LEVE Agder og arbeidet vårt, eller trenger du en likeperson?

Kontakttelefon: 414 15 109 - E-post: [email protected]

Åpenhet om selvmord kan være smertefullt. Det kan likevel være en stor lettelse å snakke om det med andre mennesker. Vi som betjener kontakttelefonen er selv etterlatte ved selvmord. Vi ønsker å bruke vår erfaring til støtte og nytte for andre i samme situasjon. Vi har taushetsplikt og du kan være trygg på at det du forteller oss ikke blir fortalt videre.

Vi som betjener telefonen er frivillige. Telefonen er derfor ikke betjent hele døgnet. Legg igjen en beskjed eller skriv en sms, så vil vi ringe deg tilbake.

Kontakttelefonen er ikke en krisetelefon. Ved krise og øyeblikkelig behov for hjelp:

Akutt nødhjelp 113
Kirkens SOS 22 40 00 40
Mental Helses hjelpetelefon 116 123

Ønsker du å bli en del av LEVE, motta en medlemspakke og bli kontaktet av LEVE Agder:

Bli medlem

Likeperson
LEVE tilbyr samtaler med etterlatte og berørte ved selvmord i nærheten av der du bor. Vi kaller disse for likepersoner. Likepersoner har gjennomgått et kurs i likepersonsarbeid, og har støtte av en fagveileder. Ta kontakt med ditt fylkeslag eller LEVE sentralt om du ønsker å komme i kontakt med en likeperson.

Kafétreff
Treffene holdes første mandag i måneden, fra kl. 18.00 til 21.00, i lokalene til Freedom Hunters i Arendal (Barbudalen 47a). Treffene annonseres her: facebook.com/leveagder/

Medlemmer eller ikke – ALLE er velkommen! Kjenner du noen som du tror vil ha utbytte av å treffe noen andre i samme situasjon? Ta initiativ og be din venn eller familiemedlem med en av disse kveldene. På våre treff er det svært uformell stemning og høy takhøyde, her går latter og tårer hånd i hånd.

På Freedom Hunters er det mulighet for skjermede enkeltsamtaler og behagelige sofaer for felles hygge, du vil også finne et rom med biljard og et retro flipperspill som begge er gratis.

Vel møtt ☕️

Bli frivillig?

Send en e-post til [email protected]

 

Foto: Ellen Anker Storset

Vi ønsker gamle og nye medlemmer velkommen til LEVE Agder.

Har du mistet noen som står deg nær i selvmord, har faglig interesse eller bare lyst til å treffe oss, er du velkommen til våre kafétreff. Ta gjerne kontakt med oss på telefon.

Kom i kontakt med styret til Agder fylkeslag:


Styreleder: 
Jan Helge Yannis Messell,
Mobil:  41415109  |    E-post: [email protected]

Nestleder: Malene Andersen-Oland
Kasserer: Heidi Kristin Messel
Sekretær: Carina Svenbalrud
Ungdomskontakt: Monja Synnøve Paulsen
Styremedlem: Marion Carlson-Messel
Styremedlem: Elin Christensen
Varamedlem: Even Buflaten Fossnes
Varamedlem: Roy Tømte