Nord-Trøndelag

LEVE i Nord-Trøndelag

Målet vårt er å bygge et fellesskap for oss som har mistet noen ved selvmord, være et kontaktpunkt og skape et miljø som oppleves trygt

Fire personer ser ut mot solnedgange mens de holder rundt skulderene på hverande. Illustrerer håp og fellesskap.

Om LEVE Nord-Trøndelag

Vi i LEVE kjenner og forstår smerten du står i som etterlatt. I den akutte og sjokkartede tiden rett etter hendelsen og fram til begravelsen. Og i de påfølgende dagene, månedene og årene med sorg og savn etter den du mistet. Vi vet også at noen etterlatte kan oppleve at reaksjonene og smerten kommer først en god stund etter at selvmordet har skjedd. Uansett hvordan din situasjon er så er du alltid velkommen til oss.

Vi ønsker å bruke vår erfaring som etterlatte til støtte og nytte for andre i samme situasjon. Vi har taushetsplikt, og du kan være trygg på at det du forteller oss ikke blir fortalt videre.

Besøk LEVE Nord-Trøndelag på Facebook

LEVE Trøndelag har sin egen Facebook gruppe. Bli med i felleskapet og følg med på det som skjer:

Kontakt oss

Telefon

Vi som betjener telefonen, er frivillige. Telefonen er derfor ikke betjent hele døgnet. Legg igjen en beskjed eller skriv en sms, så vil vi ringe deg tilbake.

Støtt LEVE Nord-Trøndelag

vipps-rgb-black

Vipps LEVE Nord-Trøndelag

#696848

grasrotandelen_svart

Grasrotandelen

LEVE Nord-Trøndelag

Trenger du noen å snakke med?

Likepersonstjenesten er et tilbud til deg som har mistet noen ved selvmord og som ønsker å snakke med noen som har egenerfaring. En likeperson er selv etterlatt, bidrar som frivillig i LEVE og er kurset i å gjennomføre slike likepersonssamtaler. En likepersonssamtale kan foregå fysisk eller digitalt/på telefon.

Det finnes for øyeblikket ingen koordinatorer for valgt fylke.

To personer sitter ved et bord, holder hender, viser omsorg. Vi ser kun hendene og en kaffekopp.

Målet vårt er å bygge et fellesskap for oss som har mistet noen ved selvmord, være et kontaktpunkt og skape et miljø som oppleves trygt.

Styret

Leif Øyen

Leder

Johan Hægstad

Nestleder

Anne Guri Gulaker

Kasserer

Gard Kristofersen

Sekretær

Simon Pantel

Fagperson