Rogaland

LEVE i Rogaland

Vi har kafétreff, Gå for å LEVE-gruppe og vi tilbyr likepersonssamtaler for deg som har mistet i selvmord og trenger noen å prate med.

Tur

Om LEVE Rogaland

Vi i LEVE kjenner og forstår smerten du står i som etterlatt. Både i den akutte og sjokkartede tiden rett etter hendelsen og fram til begravelsen, og i de påfølgende dagene, månedene og årene med sorg og savn etter den du mistet.

Vi vet også at noen etterlatte kan oppleve at reaksjonene og smerten kommer først en god stund etter at selvmordet har skjedd. Uansett hvordan din situasjon er så er du alltid velkommen til oss.

Vi ønsker å bruke vår erfaring som etterlatte til støtte og nytte for andre i samme situasjon. Vi har taushetsplikt, og du kan være trygg på at det du forteller oss ikke blir fortalt videre.

Besøk LEVE Rogaland på Facebook

Vi har egen Facebook-gruppe hvor du kan følge med på det som skjer.

Kontakt oss

Telefon

477 17 912

Vi som betjener telefonen, er frivillige. Telefonen er derfor ikke betjent hele døgnet. Legg igjen en beskjed eller skriv en sms, så vil vi ringe deg tilbake.

Støtt LEVE Rogaland

vipps-rgb-black

Vipps LEVE

#726666

grasrotandelen_svart

Grasrotandelen

LEVE Rogaland fylkeslag

Kontonummer

3201 38 25652

Trenger du noen å snakke med?

Rogaland fylkeslag har flere likepersoner som det er mulig å prate med. En likeperson er en som selv er etterlatt etter selvmord, som er frivillig i organisasjonen og som er kurset i å gjennomføre slike likepersonsamtaler.

Vi vet av erfaring at mange etterlatte og berørte opplever det som godt å kunne snakke med andre som har opplevd å miste noen ved selvmord. En likepersonsamtale kan foregå fysisk, på mail eller telefon. Ta kontakt med koordinator for samtaler i Rogaland:

To personer sitter ved et bord, holder hender, viser omsorg. Vi ser kun hendene og en kaffekopp.

Målet vårt er å bygge et fellesskap for oss som har mistet noen ved selvmord, være et kontaktpunkt og skape et miljø som oppleves trygt.

Styret

Oddmund Holgersen

Helga Christine M. Saltveit

Nestleder og ungdomsrepresentant

[email protected]

Svein Saltveit

Ann Elin Ulland

Mette Camilla Skauvik

Styremedlem

[email protected]

Tone Flatebø

Styremedlem

[email protected]