Støtt LEVE

LEVE er en medlems- og interesseorganisasjon for alle som er rammet av selvmord og/eller som er engasjert i selvmordsforebygging. Vi bruker vår kunnskap og erfaringskompetanse til å gjøre en forskjell. Vi setter stor pris på ditt bidrag til den viktige jobben LEVE gjør.

Kvinne som sitter på enden av et stjerneskudd som peker mot himmelen, illustrerer håp.

Gode grunner til å støtte LEVE

Åpenhet

LEVE praktiserer åpenhet rundt selvmord. På den måten bidrar vi til å bryte tabuer og skaper åpenhet rundt det å være etterlatt og berørt. Å snakke om selvmord redder liv.

Fellesskap

Vi er tilgjengelige og åpne. Vi lytter, vi veileder og gir næring til håpet om en bedre tid - både for de som strever med selvmordstanker og for de som ha mistet en kjær i selvmord.

Samfunnsengasjement

Vi engasjerer oss politisk og bruker vår erfaring og våre stemmer til å gjøre en forskjell.

Støtt LEVE

vipps-rgb-black

Vipps LEVE

#44115

Kontonummer

2801 51 69526

Fire personer ser ut mot solnedgange mens de holder rundt skulderene på hverande. Illustrerer håp og fellesskap.

Minnegaver

LEVE er registrert hos Adstate, det mest brukte systemet for minnegaver ved gravferd. Gjennom Adstate er det bl.a også mulig å opprette en minneside, der besøkende viser sin omtanke ved å tenne lys, skrive minneord eller laste opp et bilde.

Et gavebevis sendes automatisk til giveren, basert på den informasjon som er lagt inn i systemet. Begravelsesbyrået og pårørende vil også få tilgang til dette. Ønsker du å vite mer om Adstate og hvilke tjenester som er tilgjengelig, ta kontakt med ditt begravelsesbyrå.