Vestfold

LEVE i Vestfold

Vi har kafétreff, «Gå for å LEVE»-gruppe og kreativ møteplass samt at vi tilbyr likepersonssamtaler eller samtalegrupper for deg som har mistet i selvmord og trenger noen å prate med. Vi har også egne treff for de mellom 15 og 35 i regi av Unge LEVE.

383991237_645701897703530_5566309174175235708_n

Om LEVE Vestfold

Vi i LEVE kjenner og forstår smerten du står i som etterlatt både i akutte og sjokkartede tiden rett etter hendelsen, ogg i de påfølgende dagene, månedene og årene med sorg og savn etter den du mistet. Vi vet av erfaring at noen etterlatte kan oppleve at reaksjonene og smerten kommer først en god stund etter at selvmordet har skjedd. Uansett hvordan din situasjon er, så er du alltid velkommen til oss.

Vi ønsker å bruke vår erfaring som etterlatte til støtte og nytte for andre i samme situasjon. Vi har taushetsplikt, og du kan være trygg på at det du forteller oss ikke blir fortalt videre.

Vi engasjerer oss også i selvmordsforebyggende arbeid på kommune- og fylkesnivå, og med mange tverrfaglige arrangementer i forbindelse med markering av Verdensdagen for selvmordsforebygging (10. september).

Besøk LEVE Vestfold på Facebook

LEVE Vestfold har sin egen Facebook gruppe. Bli med i fellesskapet og følg med på det som skjer:

Kontakt oss

Telefon

Vi som betjener telefonen, er frivillige. Telefonen er derfor ikke betjent hele døgnet. Legg igjen en beskjed eller skriv en sms, så vil vi ringe deg tilbake.

Trenger du noen å snakke med?

Likepersonstjenesten er et tilbud til deg som har mistet noen ved selvmord og som ønsker å snakke med noen som har egen erfaring. En likeperson er selv etterlatt, bidrar som frivillig i LEVE og er kurset i å gjennomføre slike likepersonssamtaler. En likepersonssamtale kan foregå fysisk eller digitalt/på telefon.

To personer sitter ved et bord, holder hender, viser omsorg. Vi ser kun hendene og en kaffekopp.

Støtt LEVE Vestfold

vipps-rgb-black

Vipps LEVE Vestfold

#589915

grasrotandelen_svart

Grasrotandelen

LEVE landsforeningen for etterlatte ved selvmord, LEVE Vestfold

Kontonummer

1594 46 05719

Målet vårt er å bygge et fellesskap for oss som har mistet noen ved selvmord, være et kontaktpunkt og skape et miljø som oppleves trygt.

Styret

Hilde Merete Hagen

Marianne Smitt

Merete Dyblie

Bård Guttelvik

Anette Holtung

Heidi Maurstad

Monita Knutsen