LEVE inviterer til landsmøte den 3. juni på Scandic hotell på Hamar. Vi ønsker alle interesserte velkommen! I tilknytning til landsmøte blir det guidet tur til ruinene på Domkirkeodden, festmiddag og huskonsert. Den 4. juni arrangerer vi Dagskonferansen etter LEVEs tradisjon. Dette blir en dag hvor fag møter erfaringskompetanse og hvor mange gode foredragsholdere bidrar. Påmeldingen til både landsmøtet og Dagskonferansen er åpen nå.

Landsmøte i 2018 har mange spennende elementer. Spesielt vil vi trekke fram forhandlingene om hvorvidt LEVE skal ha en nullvisjon for selvmord. Vi vil også fremheve strategisamlingen der temaene er frivillighet og sorgstøtte i LEVE.

Pris for konferansen:

650,. medlemmer i LEVE

850,- dersom du ønsker å bli medlem ved påmelding

1000,- ikke-medlem

Påmelding til LEVEs landsmøte:

http://medlem.deltager.no/leve/landsmote_2018_02062018

Her kan du se programmet for landsmøtet.

Påmelding til Dagskonferansen:

http://medlem.deltager.no/leve/dagskonferansen_2018_04062018

Her kan du lese mer om Dagskonferansen. 

Utskriftsvennlig program og presentasjon av foredragsholderne.

 

Tilbake