Velkommen til ny styreleder i LEVE!

Johanna er daglig leder for hovedkontoret til Metodistkirken i Norge. Hun har tidligere vært sekretær i Oslo og Akershus fylkeslag i LEVE i ca. 5 år, og ble leder for LEVE Oslo da Oslo og Akershus ble to fylkeslag Johanna hadde også et nært samarbeid med LEVE gjennom sin tidligere stilling i Fransiskushjelpen, som leder…

Publisert: 09. juni 2018

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Johanna er daglig leder for hovedkontoret til Metodistkirken i Norge. Hun har tidligere vært sekretær i Oslo og Akershus fylkeslag i LEVE i ca. 5 år, og ble leder for LEVE Oslo da Oslo og Akershus ble to fylkeslag

Johanna hadde også et nært samarbeid med LEVE gjennom sin tidligere stilling i Fransiskushjelpen, som leder for frivillige tjenester. Der jobbet hun i 13 år, avslutningsvis som assisterende generalsekretær.

Dette svarer Johanna når vi spør om hennes tanker for LEVE fremover:

«Først og fremst er det viktig å fortsette det gode arbeidet som allerede er i gang! Det er så mye bra som skjer, som satsing på LEVEstories, og på å nå ut til ungdom. Det er en evig utfordring å jobbe for bedre helsetjenester for etterlatte etter selvmord, og for dem som er i fare for å ta sitt liv. Jeg ser frem til å være med i LEVE-familien igjen, og håper jeg kan være til nytte for videre utvikling.»

Johanna ble valgt til ny styreleder ved landsmøtet 3. juni 2018. Tidligere styreleder, Vigdis Songe-Møller, ble ved samme landsmøte takket behørig av for sin gode og høyst engasjerte tid i LEVEs styrelederverv.