Kunne du tenke deg å jobbe med sorgstøttearbeid og selvmordsforebygging i LEVE?

LEVE – Landsforeningen for etterlatte ved selvmord søker nå fagrådgiver til nyopprettet stilling i organisasjonens sekretariat. Vi ønsker en person som vil arbeide for at selvmordsetterlatte over hele landet skal få god støtte og oppfølging, og som brenner for at antall selvmord skal reduseres. Har du fagkompetanse på selvmordfeltet, god kunnskap om selvmordtematikk, og fortrinnsvis…

Publisert: 26. januar 2019

leve_ledig-stilling

LEVE – Landsforeningen for etterlatte ved selvmord søker nå fagrådgiver til nyopprettet stilling i organisasjonens sekretariat. Vi ønsker en person som vil arbeide for at selvmordsetterlatte over hele landet skal få god støtte og oppfølging, og som brenner for at antall selvmord skal reduseres. Har du fagkompetanse på selvmordfeltet, god kunnskap om selvmordtematikk, og fortrinnsvis erfaring fra frivillighet og undervisning/kurs, er kanskje dette jobben for deg! Se mer informasjon om stillingen i utlysningsannonsen her.

 

Søk på Finn.no med finnkode: 138691534