Ønsker du å skrive om din sorg og ditt savn?

Lær hvordan du kan skrive din historie, og hvordan du kan sette ord på tapet og sorgen. Kurset ledes av Kari Wille Rekdal. Hun har bl.a. vært redaktør for Leve Stories. Kurset er gratis og går over 2 dager a 3 timer pr kveld, henholdsvis 22.10 og 29.10.2019. Sted: Peisestua i Bragenes Menighetshus i Drammen,…

Publisert: 18. september 2019

people-woman-coffee-meeting

Lær hvordan du kan skrive din historie, og hvordan du kan sette ord på tapet og sorgen.

Kurset ledes av Kari Wille Rekdal. Hun har bl.a. vært redaktør for Leve Stories.

Kurset er gratis og går over 2 dager a 3 timer pr kveld, henholdsvis 22.10 og 29.10.2019.
Sted: Peisestua i Bragenes Menighetshus i Drammen, Kirkegt 7. Nedenfor Bragenes kirke!
Lett servering!
Gratis parkering i P-hus i Thams gt (rett bak Torget Vest kjøpesenter i Rådhusgt 2)!

Påmelding til Leve Buskerud: SMS til mobil: 97308055, Vennligst oppgi navn og fylkeslag! Innen 18.10.2019.

Ikke alle etterlatte kjenner seg komfortable med å sitte i grupper eller på LEVE-treff og snakke om sorgen sin. Og blant dem som har utbytte av å snakke med andre om sorg, kan det også finnes etterlatte som ønsker noe mer enn bare å snakke. Da er skriving som sorgbearbeiding et godt alternativ. Enten du skriver for deg selv eller har et ønske om å dele tekster med andre, så er dette skrivekurset et tilbud til deg. For det å skrive er mye mer enn bare å skrive, det handler om å formulere alle tankene og følelsene og ikke minst minnene du bærer på, om å la dem bli til ord.

Skrivekurset er ingen garanti for raske og lettvinte løsninger hva sorgen og savnet angår. Men målet for kurset er blant annet å øke bevisstheten om hva som skjer når du skriver ned tanker og følelser, å lære mer om hvilke skrivetekniske grep det er lurt og ikke lurt å bruke, og dette kan bidra til at skrivingen vil fungere veldig godt som virkemiddel i sorgbearbeidingen.

HUSK. Påmelding innen 18.10.2019.