Møteplassen – LEVE Buskerud

Leve Buskerud arrangerer møte på Helsestasjonen i Kongsberg Torsdag 24.10.2019, kl. 19- kl. 21, på Helsestasjonen i Kongsberg,  Nansengaten 7 Tema: Sammen om forebygging av selvmord – hva innebærer egentlig det? Generalsekretær i LEVE Norge, Terese Grøm innleder. Selvmordsforebygging er ingen enkel sak, men det er en felles sak. Selvmord er et samfunnsproblem og en…

Publisert: 16. oktober 2019

maple-leaves-2895335_1280

Leve Buskerud arrangerer møte på Helsestasjonen i Kongsberg

Torsdag 24.10.2019, kl. 19- kl. 21, på Helsestasjonen i Kongsberg,  Nansengaten 7

Tema: Sammen om forebygging av selvmord – hva innebærer egentlig det?

Generalsekretær i LEVE Norge, Terese Grøm innleder.

Selvmordsforebygging er ingen enkel sak, men det er en felles sak. Selvmord er et samfunnsproblem og en samfunnsoppgave. Åpenhet, opplysning, holdningsarbeid og mer viten om oss mennesker, er en møysommelig, men nødvendig vei å gå, for sammen å kunne oppnå et godt og samhandlende tjenestetilbud – og for å oppnå mer kunnskap om vårt behov for mening, tilhørighet og det å ha betydning nok til å leve.

Enkel servering.

Velkommen!

Hilsen

Styret i Leve Buskerud