LEVE Buskerud – Foredrag: Den gode samtalen

Kjære medlemmer av Leve Buskerud. 🌺 Vårt siste arrangement i år er kommende torsdag 28.11.2019. Da vil Kirkens SOS holde foredrag om hvordan vi kan snakke bedre sammen, og gir oss muligheten til å trene på enkle teknikker for å skape gode samtaler i hverdagen! Foredraget finner sted i Peisestua i Bragenes Menighetshus, Drammen. Siden…

Publisert: 22. november 2019

blur-brainstorming-chatting-1881333

Kjære medlemmer av Leve Buskerud. 🌺

Vårt siste arrangement i år er kommende torsdag 28.11.2019. Da vil Kirkens SOS holde foredrag om hvordan vi kan snakke bedre sammen, og gir oss muligheten til å trene på enkle teknikker for å skape gode samtaler i hverdagen! Foredraget finner sted i Peisestua i Bragenes Menighetshus, Drammen. Siden dette er vår siste sammenkomst før jul, vanker det gløgg og noe godt å bite i.

Øvrige aktiviteter i høst:

Leve Buskerud har i høst arrangert flere aktiviteter for etterlatte og berørte etter selvmord. De fleste i Drammen, men for første gang har vi også hatt 2 arrangementer på Kongsberg, hvor helsestasjonen har vært vårt tilholdssted. Sommerfesten ble avholdt på Blåfarveverket i Modum.

En annen aktivitet denne høsten var SKRIVEKURS for etterlatte. Tema: «Kan skriving bidra til å bearbeide sorg og savn?» Kurset var rettet mot etterlatte ved selvmord og gjennomført i samarbeid med Leve Vestfold. Kursholder: Kari Wille Rekdal.

VERDENSDAGEN for selvmordsforebygging 10.09.19 ble arrangert v/ Drammen videregående skole hvor vi hadde besøk av danseren og skuespiller ADIL KHAN, en flott opplevelse.

Leve Buskerud har i 2019 utdannet 3 nye likepersoner, Anna, Monja og Ruth-Eline. Ønsker dere kontakt med disse ring gjerne vår medlemstelefon: 97308055!

I 2020 arrangerer Leve Norge 20-års markering! Det er planlagt et arrangement i Jakobs kulturkirke i Oslo lørdag 12. september! Følg med på Leve.no for nærmere informasjon.

Leve Buskerud vil også i 2020 arrangere møteplasser i vårt «gamle» fylke. Vi satser på å møtes månedlig, og vil fortsatt bruke siste torsdag i måneden til felleskap for våre medlemmer. Styret vil over jul planlegge aktiviteter. Årsmøte i fylkeslaget avholdes torsdag 27.02.2020. Styret ønsker nye og flere styremedlemmer.

Har du noe på hjertet som du vil dele med oss? Ring oss gjerne. Vi blir kjempeglade! Vårt mobil: 97308055.

Styret i Leve Buskerud vil med dette ønske dere en fin adventstid og håper dere får oppleve gode dager mot jul. Selv om sorgen og savnet vil være der så tenker jeg at de gode minnene er godt å ha med seg inn i høytiden.

Håper vi sees på torsdag 28.11.
Eva, Monja, Brynhild, Hanne, Anna og Ruth-Eline, 🎈😊.