Ser vi deg / dere på neste Club LEVE mandag 18.11.?

Club LEVE er LEVE Hordalands nye, utvidede tilbud for etterlatte og berørte ved selvmord – med aktiviteter for barn og alle andre som føler seg ung, personlige samtaler, temakvelder og mye mer. Dato: Club LEVE arrangeres hver 3. mandag i måneden (hvis dette skulle være en helligdag, den 4. mandag i måneden). Sted: Kulturhuset Danckert…

Publisert: 07. november 2019

Club LEVE Facebook Header PROFILFARGER

Club LEVE er LEVE Hordalands nye, utvidede tilbud for etterlatte og berørte ved selvmord – med aktiviteter for barn og alle andre som føler seg ung, personlige samtaler, temakvelder og mye mer.

Dato: Club LEVE arrangeres hver 3. mandag i måneden (hvis dette skulle være en helligdag, den 4. mandag i måneden).
Sted: Kulturhuset Danckert Krohn, Kong Oscars gate 54 (nærmeste parkering er Bygarasjen)

Program:

 • Vi serverer en enkel varm middag kl. 17:00 til dem som ønsker
  – påmelding utbes innen torsdag 14.11. på https://www.cognitoforms.com/LEVEHordaland/PåmeldingTilMiddagVedClubLEVE
 • «Leven» med aktiviteter for barn og unge starter kl 17:30.
  Det blir lek og spill.
 • Salongen åpner kl 17:30. Dette er plassen for de gode samtaler oss imellom, med fagpersoner eller sertifiserte likepersoner.
 • Unge LEVE invitere alle ungdom og unge voksene til samtalegruppe fra klokken 17.30 til 19.00. Gruppen er åpen for alle unge etterlatte og krever ingen påmelding. Vi starter presis og lukker dørene når vi er i gang. Her kan du møte andre etterlatte og snakke om det som ellers kan være vanskelig, relatert til selvmordet og følelsene man har knyttet til denne hendelsen. Gruppen har faglig veiledning og flere kursede likemenn. Unge LEVE ønsker DEG velkommen!
 • Kl 19 blir det sofasamtalen “Jeg kommer med bagasje – min bror valgte å ta sitt eget liv.”

  Helsesykepleier Anne Marie Ulvolden snakker med Andreas Gravdal om det å ha mistet sin bror ved selvmord, hva det gjør med en som menneske, hvordan å leve videre og hvordan å finne mening i livet etter en slik hendelse. De vil avslutningsvis reflektere rundt temaer som; merkelapper man bærer med seg, identitet og følelsen av å være god nok.

  Andreas holdt et foredrag for oss for rundt et år siden om det å føle seg got nok. Sammen med Anne Marie har han hat ten lignende samtale under Unge LEVEs samling i vår. Responsen fra begge møter var veldig positiv.

 

________________________________________________________

Club LEVE skal være en fristed der etterlatte og berørte ved selvmord i alle aldre skal føle at de ikke er alene. Her skal du kunne være deg selv.  I samtale med  andre etterlatte og gjennom temaer vi tar opp kan du høre mer om det å være selvmordsetterlatt, sorg og sorgreaksjoner og hvordan å finne tilbake til livsglede og latter.

Du treffer fagpersoner som du også kan ha en privat samtale med.

Hjertelig velkommen

Elisabeth Braut
Fylkesleder i LEVE Hordaland