LEVE Hordaland inviterer til dagskonferanse i Bergen 06.02.

Flere etniske minoriteter i Norge kommer fra land der selvmord er sterkt fordømt og tabuisert grunnet kulturelle og religiøse forestillinger. Mange selvmordsnære er redde for å fortelle om selvmordstanker. De kan være bekymret for å bli møtt med fordømmelse og kollektiv skam. Den psykiske belastningen øker når man i tillegg befinner seg i et nytt…

Publisert: 05. januar 2020

Bilde Fagdagen

Flere etniske minoriteter i Norge kommer fra land der selvmord er sterkt fordømt og tabuisert grunnet kulturelle og religiøse forestillinger.

Mange selvmordsnære er redde for å fortelle om selvmordstanker. De kan være bekymret for å bli møtt med fordømmelse og kollektiv skam. Den psykiske belastningen øker når man i tillegg befinner seg i et nytt og fremmed land, og har reduserte muligheter til å formidle tanker og følelser på sitt eget emosjonelle språk.

På denne dagskonferansen vil vi sette fokus på selvmordsforebygging i et kultursensitivt
perspektiv.

Målgruppe er alle som ønsker å vite mer om kultursensitiv selvmordsforebygging og sorgstøtte, enten som fagperson, student eller privatperson.

Konferanseavgiften er 300 kr, inkl. pausemat, lunsj og konferansemappe.
Påmeldingsfrist er 23. januar.

For mer informasjon og påmelding klikk her.